Család

Rob Lowe a fiával játszik együtt új sorozatában – szülő-gyerek párosok, akik közös filmben játszottak

Rob Lowe azt is elárulta, hogy fia felé irányuló internetes „trollkodása” volt az, ami az új sorozatukat inspirálta. Nem ők az egyetlen szülő-gyerek páros, akik együtt tűntek fel egy filmben.
2023. Április 03.
John Owen Lowe és Rob Lowe
John Owen Lowe és Rob Lowe (Fotó: Gregg DeGuire/Stringer/Getty Images)

A héten jelent meg Az elnök embereiből, a Városfejlesztési osztályból és a Szent Elmo tüzéből is ismert Rob Lowe új vígjáték sorozata, az Instabil (Unstable) amiben fiatalabb fiával, a 27 éves John Owen Lowe-vel szerepel együtt.

Rob Lowe-nek és feleségének, Sheryl Berkoff-nak két fia született, az idősebb gyermekük a jelenleg 30 éves Matthew Edward Lowe.

A színész a sorozat kapcsán elárulta, hogy azt fia ihlette, aki folyamatosan „trollkodott” vele Instagram oldalán, írja a Today. (Az egyik visszatérő vicce például az, hogy rendszeresen John Stamos színész arcát illeszti be az édesapjáéra a születésnapi és apák napi köszöntésekre – a két színészt ugyanis sokszor összetévesztik.)

„Ez egy vírusos dolog volt, és ez vezetett minket ahhoz, hogy »Hé, talán csináljunk egy show-t, mert az embereknek annyira tetszik«” – mondta el Rob Lowe az ET Canada-nak a sorozatról, amiben ő egy különc biotechnológiai vállalkozót alakít, John Owen pedig a fiát, akivel eltávolodtak egymástól, és akit untat az, hogy apja mennyire önmagával van elfoglalva.

Rob Lowe a fiáról elmondta: „Nagyon okos író, nagyon jó producer, nagyon jó színész. Sokszor elfelejtem, hogy ő az én gyerekem, aztán eszembe jut, hogy ő az én gyerekem, és akkor nagyon büszke vagyok”.

De nem Rob Lowe és fia az egyetlen szülő-gyerek páros, akik közös filmben vagy sorozatban szerepeltek. Az alábbi galériában mutatunk még néhány híres párost.

Andie MacDowell és Margaret Qualley
6 fotó megtekintése
Andie MacDowell és Margaret Qualley

Rob Lowe a fiával játszik együtt új sorozatában – szülő-gyerek párosok, akik közös filmben játszottak

Andie MacDowell és Margaret Qualley
Angelina Jolie és Vivienne Jolie Pitt
Meryl Streep és Mamie Gummer
Brendan Gleeson és Domhnall Gleeson
Jaden Smith Jada Pinkett Smith és Will Smith
Leslie Mann Maude Apatow és Iris Apatow
Fotó megosztása:

 

(via people.com)