Család

Rúzsa Magdi: „Tudtam, hogy hol akarok szakmailag tartani ahhoz, hogy azt mondjam: na, most belefér az, hogy jöhet a gyerek”

Szerencsésnek tartja magát és igazi stratégának, aki tudatosan építette fel az életét a gyermekvállalásra. Azt mesélte az RTL Portré c. műsorában, biztos volt benne, hogy ikrek lesznek, de három babára nem számított.
2023. Május 22.
Rúzsa Magdi
Kép: pillanatkép, RTL

Rúzsa Magdi interjút adott Barabás Évinek, az RTL Porté c. műsorában. Mesélt az anyaság és a karrier összeegyeztetéséről, arról, hogy tudatosan készült a gyerekvállalásra és természetesen hármas ikreiről is.

Elmondta, hogy mindig is abban hitt, hogy egy ember életébe csak annyi feladat érkezik, amennyivel megbirkózni képes. Hármas ikrei születése után egy évvel kétszer is megtöltötte a Budapest Arénát, ezzel kapcsolatban úgy fogalmazott, hogy egy percig sem volt kérdés, hogy a gyerekek születése után visszatér karrierjéhez.

Én mindig stratéga voltam. Tudatosan építettem azt, hogy egy nap szeretnék gyereket. Tudtam, hogy hol akarok szakmailag tartani ahhoz, hogy azt mondjam: na, most belefér az, hogy jöhet a gyerek – mesélte Barabás Évinek a Portréban.

Hozzátette, olyan támogató bázis áll mögötte, ami lehetővé teszi, hogy újra színpadon lehessen. Szerencsésnek érzi magát, hogy össze tudja egyeztetni a gyereknevelést a karrierjével.

Amikor kiderült, hogy várandós, biztosra vette, hogy több babát vár, de háromra nem számított. – Hogy lehet ezt komplikációk nélkül megúszni, hogy nekik ne legyen bajuk, hogy nekem ne legyen bajom – idézte fel akkori érzéseit az énekesnő.

Rúzsa Magdi eredeti szakmája szülésznő, de azt mesélte, hogy amikor kisbabái világra jöttek, sokáig nem érezte, hogy előnyére válik az egészségügyben eltöltött múltja. Az ösztönök azonban erősen munkálkodtak benne.

forrás: rtl.hu