Család

Így reagáltak Ryan Gosling lányai arra, hogy ő alakítja Ken-t

A színész arról beszélt egy interjúban, hogyan reagáltak hétéves és nyolcéves kislányai arra, hogy ő lesz Ken a Barbie filmben.
2023. Július 15.
(Fotó: Rodin Eckenroth/Stringer/Getty Images)

Ryan Gosling és a Barbie-t alakító Margot Robbie nemrégiben az Extra TV-nek adtak interjút a hamarosan bemutatásra kerülő film kapcsán. Robbie megosztotta, hogy Ken szerepére Gosling volt „az álom-választásuk”, és a rendező Greta Gerwig bele is írta a nevét a forgatókönyvbe. A színész el is vállalta a szerepet, amire lányai összetetten reagáltak: „Nagyon támogatóak voltak, és egy kissé össze voltak zavarodva” – mesélte el. „Úgy voltak vele, hogy: »Miért akarsz Ken lenni?«” – osztotta meg a színész.

 

Gosling-nak két lánya született párjától, Eva Mendes színésznőtől: a nyolcéves Esmeralda és a hétéves Amada.

A kezdeti zavarodottság után azonban továbbra is nagyon támogatták édesapjukat – sőt, a színész szerint az egyik jelenetre ők készítették fel, kicsit „Ken trénerei” lettek. „Sokat kellett gyakorolnom. Ők jobban tudták, mint én, mire készen álltam rá, mert otthon dolgoztam rajta. Szóval eljöttek a forgatásra, és a kamera mögött voltak. A trénereim.”

A színész korábban a GQ magazinnak adott egy interjút, amiben arról is beszélt, hogy lányai véletlenül inspirálták is arra, hogy eljátssza Ken-t, miután talált egy Ken babát a kertben, arccal a sárban. Elmondta, hogy ránézett a játékra, és azt gondolta: „Ennek a srácnak a történetét el kell mesélni”.

(via romper.com)