Család

Kispapa és nagyapa egyszerre – nem Stohl András lesz az egyetlen

Kisbabát vár Stohl Luca, így édesapja, Stohl András hamarosan nagyszülő lesz.
2023. Január 26.
Stohl András
Stohl Andrásnak 5 gyermeke van (Fotó: TV2)

Stohl Luca egy gömbölyödő pocakos fotóval osztotta meg a hírt, hogy várandós. Az ATV Híradó műsorvezetője a Naphire.hu-nak beszélt arról is, hogy az első gyermekét nyárra várják párjával.

A Blikk megkereste a kismamát és édesapját, Stohl Andrást is, akik egyelőre nem osztottak meg további részleteket, de a színész korábban már beszélt a lapnak arról, hogy milyen nagypapa szeretne majd lenni: „Furcsa belegondolni. Nem tudom még elképzelni, milyen nagypapa leszek. A gyerekeimmel nagyon szoros, baráti viszonyban vagyok. Gondolom, és remélem, hogy majd az unokával is sikerül egy ilyen érzelmekkel teli, szoros köteléket kialakítanom”.

Stohl Luca Stohl András legidősebb gyermeke; négy testvére van. Tavaly nyáron született meg a legfiatalabb húga, Bella Julianna, így különleges módon csupán egy év lesz a korkülönbség Stohl András kislánya és unokája között.

Ez ugyan nem egy mindennapos egybeesés, de a sztárvilágban még van néhány nagypapa, akinek csekély különbséggel született gyereke és unokája is. Az alábbi galériában mutatunk néhány hírességet:

4 fotó megtekintése

 

Felhasznált források:
hollywoodlife.com
people.com
closerweekly.com
thesun.co.uk
today.com
dailymail.co.uk
hollywoodlife.com