Család

Teljesen eltűnt Katalin hercegné, a palota közleményt adott ki megnyugtatásul

Katalin tavaly óta nem mutatkozott a nyilvánosság előtt. Annyi a spekuláció Katalin körül, hogy a palota jobban látta, ha kiad egy közleményt.
2024. Március 03.
Katalin
Kép: Chris Jackson/Getty Images

Súlyos összeesküvés-elméletek kezdtek terjedni Katalin állapotával, hogylétével kapcsolatban. Ahogy mi is megírtuk korábban: január közepén a hercegné hasi műtéten esett át, hogy pontosan miért volt erre szükség és milyen műtétről van szó, azt nem részletezték. A Kensington-palota a walesi hercegi pár hivatalos Instagram-oldalán akkor kiadott egy közleményt, melyben azt írták, hogy Katalin hercegné egy tervezett hasi műtéten esett át, ami sikeres volt, a hercegnét pedig várhatóan 10-14 napig ápolják az intézményben, mielőtt hazatérhetne. Orvosai tanácsára legalább húsvétig szünetelteti a nyilvános megjelenéseit.

Úgy tűnik az emberek mégis várták, hogy megjelenjen vagy legalább az állapotáról többet tudjanak meg. Mindenféle spekulációk kezdtek keringeni, ezért a Kensington-palota a nyilvánosság megnyugtatására hírül adta, hogy  a walesi hercegné továbbra is jól van, írja a Telegraph.

Mindig is azt mondtuk, hogy a walesi hercegné húsvétig nem lesz elérhető, és nem teszünk további megjegyzéseket – jelentette ki egy szóvivő, utalva az első tájékoztatásukra a műtéttel kapcsolatban. Ebben kiemelték, hogy csak akkor adnak további tájékoztatást a hercegné hogylétéről, ha jelentős új információkkal tudnak szolgálni.

(24.hu, Telegraph)