Család

Tizennyolc éves lett Mark Wahlberg fia – aranyos fényképpel köszöntötte édesapja

A színésznek és feleségének, Rhea Durham-nek négy gyermekük van.
2024. Március 24.
(Fotó: Taylor Hill/Contributor/Getty Images)

A napokban ünnepelte tizennyolcadik születésnapját Mark Wahlberg és Rhea Durham idősebb fia, Michael. Ennek alkalmából a színész egy nagyon aranyos nosztalgikus fotót osztott meg közösségi oldalán, amin az akkor még kisbaba fiát tartja a karjában. „Boldog tizennyolcadik születésnapot, haver. El sem tudom hinni, hogy ennyire gyorsan felnőttél. Annyira büszke vagyok a fiatalemberre, aki vagy” – írt a megható köszöntésben Wahlberg.

Michael születésnapja alkalmából édesanyja is megosztott egy bejegyzést több fényképpel, amik gyermeke különböző életkoraiban készültek, köztük szüleivel és testvéreivel közös fotókat. „18! Tényleg el sem hiszem, hogy 18 éves vagy, haver. Ez nem egyszerű. Emlékszem, hogy kisbabaként SOHA nem aludtál sehol máshol, csak a karomban. És arra, hogy vagy két éven át le sem vetted a kalapodat, és hogy mennyire megszállottan olvastuk együtt a cápákról szóló könyveket (és még mindig emlékszel a hét legveszélyesebb cápára). Ma a szoba túloldaláról nézek rád, és azon gondolkodom, hogyan kaphattam ilyen áldást. Kedves vagy, megfontolt, érett és gyönyörű, kívül és belül. Szeretlek” – írta Durham a szívhez szóló posztban.

A színésznek és modell feleségének négy gyermekük van. A legidősebb közülük húszéves lányuk, Ella, Michael mellett a másik fiuk a tizenöt éves Brendan, míg a legfiatalabb gyermekük Grace, aki nemrégiben lett tizennégy éves.

(via People.com)