Család

Így köszöntötte férjét, a születésnapos Tom Hanks-et Rita Wilson

Tom Hanks idén töltötte be a hatvanhetet, aminek alkalmából felesége, Rita Wilson színésznő egy kedves posztban is felköszöntötte.
2023. Július 11.
Rita Wilson és Tom Hanks
Rita Wilson és Tom Hanks (Fotó: David M. Benett/Contributor/Getty Images)

Rita Wilson egy kedves posztot osztott meg Instagram-oldalán, amiben férjét, Tom Hanks-et köszöntötte, aki július 9-én ünnepelte a 67. születésnapját. „Boldog születésnapot ennek az embernek, aki a szerelmem, a legjobb barátom, a családom, a gyermekeim apja” – írta a színésznő a köszöntés elején. A posztban Wilson kiemelte férje írógépek iránti rajongását, hogy milyen koktélokat „talált fel”, a DJ-készségeit, és hogy támogatja a veteránokat. A színésznő bejegyzésében azt írta, hogy férje „akkor a legboldogabb, ha a családjával és a barátaival van”.

 

„Ő az egyik legokosabb ember, akit ismerek, 38 éve minden nap megnevettet, és bárhol képes elszunyókálni. Nagyon boldog születésnapot, szerelmem!” – zárta a köszöntést Wilson.

A színész páros áprilisban ünnepelte a 35. házassági évfordulóját. Két közös fiuk született, a 32 éves Chester és a 27 éves Truman Theodore. Hanks-nek korábbi házasságából két gyermeke van: fia, a 45 éves Colin, és lánya, a 41 éves Elizabeth.

(via goodmorningamerica.com)