Család

Videón a legédesebb apa-gyerek pillanatok!

Még hogy az apa-gyerek kötelék a szemnek láthatatlan! Ezek az édes videók nagyon is láthatóvá teszik, a legnagyobb örömünkre.
2023. Június 18.
Apa gyerek videók

Mi is azt gondoljuk, hogy a szívderítő pillanatokat inkább megélni kell és nem videóra venni, de ha van rá lehetőség, mégiscsak jó, ha valaki megörökíti azokat. Csodás lesz az apukáknak évek múlva visszanézni ezeket, most pedig nekünk dobják fel a napunkat!

Vigyázz, kész, merülés!

Sok apuka kimondja, hogy a gyereke boldogságáért bármire képes lenne. Nos, ennél a közös strandolásnál a földöntúli örömhöz tökéletesen elég volt, hogy a teremtés koronája bohócot csináljon magából. Szerintünk megérte!

nevető baba

Minden apa szuperhős!

Az apukáknak nemcsak a mókát és a kacagást köszönhetik a gyerekek, hanem sokszor a testi épségüket is. Végig tudod nézni felszisszenés nélkül ezeket a hajmeresztő helyzeteket, amik rémesen végződtek volna, ha nem lép közbe egy szuperhős apuka?

Megy ez neked!

Amikor az apukák felfedezik, hogy a gyerekeik ebben vagy abban hasonlítanak rájuk, az olyan, mintha hájjal kenegetnék őket. Ez az apuka például egészen elolvad, mikor a babája minden grimaszát utánozza! Le sem tagadhatnák egymást – bár nyilván nem is szeretnék…

grimaszolo baba

Lányos apák, nincs menekvés!

Ha a gólya legalább egy lányt hozott a családba, nincs visszaút, az apukáknak meg kell tanulni hajat fonni, fodros ruhát hajtogatni és még leírhatatlanul sok „csajos” dolgot, amikről korábban azt hihették, soha nem lesz közük hozzá.

Mondd szépen, apa!

Imádjuk látni az apukák komoly próbálkozásait, amikor arra tanítják a gyereküket, hogy kimondják végre, apa – aztán mikor meghallják, szinte könnyekig hatódnak. Mi pedig attól kezdjük törölgetni a szemünket, hogy az ő örömüket látjuk…

a baba elso szava

Ahogy apa játszik, úgy nem játszik senki!

Ezt a szívünk mélyén eddig is tudtuk, de jó pár videó – köztük ez is – megerősíti a kijelentés valódiságát. Ezek azok a pillanatok, amikre azt mondjuk, jobb, ha az anyuka inkább elfordítja a fejét…

 

Nyitókép: Videó pillanatfotók