Kamasz

Kilakoltathatják a Sztárban sztár leszek! tizenhét éves versenyzőjét

Sok nagy tehetség indul nehéz háttérrel.
2022. Szeptember 06.

Elérzékenyült a zsűri Kökény Dániel előadásán, aki a Sztárban sztár leszek! tehetségkutatóban adta elő versenyszámát. Mint kiderült, a srácról már gyerekkorában lemondtak a szülei, nagyszülei nevelték fel, ám most ők is nehéz helyzetben vannak.

– Elég erős a kapcsolatom a nagymamámmal, már kiskorom óta ő nevel engem nagyapámmal együtt, mivel anyám lemondott rólam egészen kiskoromban, és új életet kezdett – mesélte Dániel, aki azt várja a műsortól, hogy elindítja őt a zenei pályán és tudja majd segíteni a családját – írja a Borsonline.

És a nehézségeknek nincs vége: Dani nagyapja rokkant beteg, csak a nagymamája dolgozik, így nem tudják kigazdálkodni a lakbért. A fiatal srác attól fél, hogy kilakoltathatják őket.

A színpadra lépés után a Mestereknek is elmondta, az apukáját nem ismeri, annyit tud róla, hogy egyiptomi. Anyukája pedig Ausztriában él egyéves kora óta.

Ezek nagyon nehéz emberi történetek, de valamiért azt gondolom, hogy boldog élet vár azokra az emberekre, akiknek ilyen nehéz indítást adott a sors – fogalmazott Tóth Gabi.

Dani produkcióját ITT tudod megnézni.

Címlapkép: Getty