Kamasz

Megbírságolták az apát, mert nyaralni vitte fiát tanítási idő alatt

Iskolaidő alatt nyaralni vitte 13 éves fiát, ezért büntetést kapott az iskolától egy apa, szerinte azonban ez képmutatás, hiszen a tanárok sztrájkolnak tanítási idő alatt. Így most ő is „megbüntette” a gyereke tanárait.
2023. Február 08.
Férfi elképed a büntetést látva
Kép: Getty Images

A 44 éves, ötgyermekes Steven Doherty azt állítja, tévedésből foglalt le olyan időpontra utazást, amikor tanítási idő van, ő úgy tudta, szünet lesz az iskolában. Az iskolától azonban 240 fontos büntetést kapott.  Szerinte ő is megbüntethetné az iskolát, ugyanis a tanárok éppen a napokban sztrájkoltak, tanítási idő alatt, így az apa szerint ugyanazokat a szabályokat szegték meg, amelyek miatt korábban őt megbüntették. Kettős mércét alkalmaznak és képmutatóak – fogalmazott az apa. Emailt írt fia két tanárának, akiket egyenként 120 fontra „büntetett”.

„Nyilván nem várom el, hogy kifizessék a büntetést, de talán elgondolkodtatja őket, és rájönnek, hogy lehettek volna barátságosabbak is velem. Nincs bajom azzal, hogy a tanárok sztrájkolnak, de a kettős mércével igen.”

Az apa posztolta a történetet és az email-t is, amelyben „megbüntette” az iskola tanárait. Az iskola nem reagált sem a posztra, sem az emailre. A kommentelőket megosztotta az apa reakciója, vannak, akik szerint igaza van és helyesen járt el, míg mások szerint sértő a sztrájkoló tanárok számára, amit az apa tett.

Forrás: dailymail.co.uk