Kisgyerek

Anyukája esküvőjén verte földhöz magát egy kislány

Elsőre kínosnak gondolnánk, ha egy kisgyerek botrányt okoz egy esküvőn - az édesanya azonban remekül reagált a váratlan előadásra.
2021. Április 09.
Forrás: Sara Wickman - Instagram

“Ha valakinek tudomása van olyan tényről, ami a frigy útjába léphet, most jelentkezzen, vagy hallgasson örökre” – valahogy így szól a felszólítás az esküvőkön, és általában csend követi. Most azonban akadt egy tag a násznépből, aki nagyon is látványosan tiltakozott.

A kaliforniai Sara Wickman töltötte fel az Instagramra az esküvőjén készített videót, amelyen az látható, hogy huszonhárom hónapos kislánya, Ellie a földre veti magát a szertartáshoz vezető folyosón, és sokáig egyáltalán nincs kedve felkelni. Egyszer még kis fejét is felemeli, hogy biztosan nézik-e.

Az internet népe egyöntetűen imádnivalónak szavazta meg a jelenetet, mintsem kínosnak, és szerencsére a szülők is jó humorérzékkel reagáltak. Épp a fogadalmukat szerették volna megtenni, amikor a kislány “ellopta a show-t”. Édesanyja csak nevetett, és végül felkapta kislányát, aki a szertartás hátralévő részében anyja karjában összegömbölyödve üldögélt – még bensőségesebbé téve az alkalmat.

Édesapja még a gyűrűt is elejtette zavarában, de így legalább emlékezetes lesz az esemény – ez nem is kérdés. Azóta csaknem húszmillióan nézték meg a videót, Ellie valóságos online sztárrá vált. Édesanyja úgy nyilatkozott, igaz, hogy lánya némi kavarodást okozott szelíd hisztirohamával, igazából nem bánják, hogy ez történt.

Egy kommentelő szerint jól jön még ez a videó akkor, amikor a kislány kamaszként majd arra panaszkodik, hogy “anya olyan ciki”, zavarba hozza őt a barátai előtt…

A bejegyzés megtekintése az InstagramonSara Wickman (@saradiane_) által megosztott bejegyzés