Kisgyerek

Nagyon különleges módon köszönti egymást ez az apa és a kislánya

Nagyon aranyos és speciális kis rituáléja van ennek az édesapának és lányának!
2023. Június 02.
(Kép forrása: @dadsocial/TikTok)

A gyerekeknek a legtöbbször nincs szüksége nagy gesztusokra, hatalmas ajándékokra, hogy érezzék a kötődést a szüleikkel – a mindennapi apróságok sokkal többet tudnak jelenteni!

Éppen ilyen lehet ez az igazán különleges kézfogás, amit egy édesapa és kislánya találtak ki maguknak, és minden nap megismétlik. Az üdvözlésüket pedig videóra is vette a hatéves Berkeley édesanyja, ami azóta nagyon sokakhoz eljutott – megjelenése óta már több mint 3 milliószor tekintették meg.

„A videófelvétel előtti estén, amikor lefektettem aludni a lányomat és jóéjt puszit adtam neki, majd elindultam kifelé a szobából, azt suttogta: »Apa, fel tudsz sétálni értem holnap, hogy megcsinálhassuk úgy a kézfogást, hogy minden barátom lássa?«” – mesélte az édesapa, Mason Smith a Good Morning America-nak.

Smith elmondta azt is, hogy felesége segített levideózni az üdvözlést, hogy kislánya a felvételt is meg tudja mutatni a barátainak:

@dadsocial My goal is to be half as cool as my kids. 🙌🤞🙏 #girldad #handshake #daddydaughter #parenting ♬ Candy (edit) - Robbie Williams

 

Az apának és kislányának már a kézfogásuk előtt is voltak hasonló, apró közös különleges dolgaik. „Kis kacsintások, ökölpacsik, lábujjpacsik és hasonlók, de amikor a lányom ötéves volt, látta, hogy egy futballedző és az egyik játékosa egy menő kézfogást csináltak, rám nézett, és azt kérdezte: »Csinálhatunk egy ilyet?«” – mondta el Smith, aki elárulta, hogy lánya találta ki az egész üdvözlést, amit azóta minden nap megismételnek.

Egy szuper közös kézfogás mellett pedig számos egyéb apróság lehet, amit be tudsz vezetni a mindennapokba, és erősítheted a gyermekeddel a köteléketeket. Ebben a cikkünkben ehhez adtunk néhány tippet.