Kisgyerek

Az utolsó 100 milliót egyetlen ember utalta Zentének

Mi is beszámoltunk arról, hogy összejött a másfél éves gerincvelői izomsorvadással (SMA) küzdő Zentének a kezeléséhez szükséges 700 millió forint. Az anya egy rádióműsorban elmondta, hogy egy ember utalta át az utolsó 100 millió Ft-ot.
2019. Szeptember 26.
Egyetlen ember utalt 100 millió forintot (fotó: Facebook)

Kevesebb mint egy hét alatt sikerült összegyűjteni azt a 700 millió forintot, ami a másfél éves gerincvelői izomsorvadással (SMA) küzdő Zentének a méregdrága kezeléséhez szükséges összeg. Az édesanya Sebestyén Balázsék műsorában elmondta, hogy egyetlen ember utalta át az utolsó 100 millió forintot. Hogy ki ez a jótevő azt nem lehet tudni, mert nem akarja, hogy a neve nyilvánosságra kerüljön.

A szülők Facebook posztjukban két embert említenek meg: Mészáros Lőrinc kormányközeli vállalkozót és Mága Zoltán zenészt – írja az Index.

Két embernek fogom megköszönni név szerint. Egyikük a csupaszív Mága Zoltán, aki tényleg minden követ megmozgatott Zentéért, a másik nagylelkű adakozó pedig Mészáros Lőrinc és családja volt. Hálásan köszönjük, hogy beálltak a több ezer jószívű ember közé, közétek és így együtt összefogásban sikerült! – írták a szülők posztjukban.

Forrás: Index.hu