Kisgyerek

Egy 4 gyerekes anya megmutatta, milyen a lakásuk, amikor 4 napig nem raknak rendet

Több mint 10 millió a megtekintése egy videónak, amit néhány napja egy Bri James nevű nő töltött fel a TikTokra. A videó a lakásukat mutatja meg, 4 olyan nap után, amikor nem pakoltak össze.
2022. Március 05.
A kép illusztráció. (Fotó: Getty Images)

Ahogy a 24.hu írja, a felvételen az a lakás látható, amelyben az anya él férjével és négy gyerekével. A videó négy takarítás-, elpakolás- és mosogatásmentes nap után készült.

“Tudom, hogy cikizni fognak a videó után. De ez történik, amikor két igen lusta felnőttnek négy gyereke van, és nem pakolnak el.”

Bri elmondja a felvételen, hogy négy napig semmit nem raktak a helyére, és egyáltalán nem mosogattak. De szerinte azt azért nem lehet állítani, hogy kosz lenne, csak rendetlenség.

A kommentelők jelentős viszont része kissé más véleményen van: szerintük azért négy nap nem mosogatás után már bátran lehet koszosnak nevezni az edényeket. Van olyan kommentelő, aki szerint a szülők nagy bajban lennének, ha a gyámhivatal ilyen állapotban látná a lakásukat, míg más csak ennyit ír: “Azért gondoljatok arra is, hogy milyen példát mutattok a gyerekeiteknek.”

A videót itt lehet megnézni:

@themessymama4I will block those who are mean. this is to keep me accountable not for views.

♬ original sound – Bri James

Forrás: 24.hu