Kisgyerek

Képrejtvény: Megtalálod, melyik sárkány lóg ki a sorból?

Hurrá, elkezdődött a Sárkány éve a kínai asztrológia szerint! Ezt a kis sárkányok is megünnepelték, de valami nem stimmel a bulin... Észreveszed?
2024. Február 12.
Fejtörő

Nagy hiba lett volna, ha pont a sárkányok hagyják ki a kínai holdújév beköszöntének ünneplését! Első ránézésre nincs is semmi baj a mulatsággal, ám az igazán jó megfigyelők gyorsan rájöhetnek, hol a hiba!

Találd meg a kakukktojást!

Nézd meg jól a képet: ha neked is elég néhány másodperc arra, hogy rálelj arra a sárkánykölyökre, amelyikből csak egyetlen egy surrant be a bulizó társai közé, akkor örülhetsz, hogy rendkívül szemfüles vagy!

Képrejtvény: Megtalálod, melyik sárkány lóg ki a sorból?

Mutatjuk a megoldást!

Ha hiába bogarásztad hosszabb ideig a képet, hogy megtaláld a sorból kilógó sárkányt, mégsem sikerült észrevenned a fejtörőnkben a kis betolakodót, segítünk! Az alábbi fotón jól láthatóan bekarikáztuk azt a vendéget, amelyik nem illik a többi közé!

Ha viszont pikk-pakk kiszúrtad, és a képrejtvény egyáltalán nem adta fel neked a leckét, gratulálunk a teljesítményedhez! Csüggedni azért akkor sincs okod, ha csak a megfejtés megtekintése után esett le, hol bújt el a kakukktojás: könnyen lehet, hogy csak kialvatlanabb vagy, netán fizikailag, szellemileg vagy lelkileg megterhelő időszakon mész keresztül. Ha elmúlik, biztos, hogy az ügyességed is visszatér!

Képrejtvény: Megtalálod, melyik sárkány lóg ki a sorból?