Kisgyerek

Rúzsa Magdi az anyaságról: nekem ez a másfél-kétéves kor a csodakorszak

Nemrég indult videósorozatában az anyaságról beszélget az énekesnő.
2024. Április 18.
(Fotó: Birtron Szabolcs via Fotocentral)

Rúzsa Magdi tízrészes videósorozatot indított, aminek részeiben egy gyereknevelési tanácsadóval beszélget – a legutóbbi adásban az étkezésről, etetésről.

„Nagyon sok idő kellett ahhoz, hogy megértsem: ott, ahol van étel, éhen még gyerek nem halt. Majd ha éhes lesz, eszik, ha meg nem éhes, úgysem fog enni, megtömni nem tudom, úgyhogy ezeket a dolgokat el kell engedni” – idézi a videóból Rúzsa Magdit a 24.hu. Az énekesnő azt is elmondta, hogy megérti, ha valaki még tapasztalat hiányában az elején sokat aggódik ilyen dolgok miatt, és számára óriási segítség, hogy már beszélnek a gyerekei, és meg tudják vele értetni, ha éppen nem éhesek.

„Bátran vállalom: nekem ez a másfél-kétéves kor a csodakorszak. Talán azért is, mert hárman voltak, és én ezáltal nem annyira tudtam élvezni a babás időszakot, mert nekünk az tényleg egy stressz volt. Mire vége lett az etetésnek, altatásnak, pelenkázásnak, mindennek, addigra kezdődött az egész program elölről, és mi ebbe egy kicsit belerokkantunk. Ez a másfél év kellett ahhoz, hogy eljussunk arra a szintre, hogy ezt imádjuk és tényleg tudjuk élvezni. Eddig is nagyon szerettük a gyerekeket és imádtunk minden pillanatot, de közben azért nem tudtunk abban úgy lubickolni, mint most” – mondta el Rúzsa.

Az énekesnő hármas ikrei két hónapja ünnepelték második születésnapjukat, amire nagyon szép tortákat kaptak. „2 évesek lettek a manóink, jó volt látni a boldogságukat” – írta akkor bejegyzésében Rúzsa Magdi.