Kisgyerek

Segélyből él az anya, de dizájner ruhái vannak a kisfiának

Dizájner ruhák, drága bioételek, Versace-lánc – egy segélyből élő brit anya minden pénzét a kisfiára költi.
2023. Január 30.
Nem mindenkinek fejedelmi az élete, csak mert elkényeztetik (Illusztráció: Getty Images)

Eléggé megosztja a briteket a 32 éves Kasey Akram esete. A nő segélyből él, de ez nem akadályozza abban, hogy mindenféle luxustermékkel halmozza el kisfiát, Jareemet.

A The Sun cikke szerint Kasey csak bioélelmiszert hajlandó adni fiának és ragaszkodik a drága ásványvízhez, a csapvíz helyett. Bár a nő turkálóból öltözik, a pelenkás kisfiú dizájner ruhákat kap és drága ékszereket vesz neki az anyja.

„Egyszerűen nem tudom abbahagyni, megszállottan szeretem kényeztetni” – mondja Kasey, aki 400 ezer forintos, gyémánttal díszített karkötőt is vett a kis Jareemnak. Azt a nő sem tagadja, hogy nem normális a fia iránti rajongása, már barátaival is összeveszett, miután kiderült, mennyit költ a gyerekre.

A – nő szerinti – kényeztetés része, hogy a kisfiúnak az ágyba szervírozzák a reggelit, majd tejes-mézes fürdőt vesz és babamasszázst kap, amíg a Peppa malacot nézi. Kéthetente vágják a haját, Kasey ragaszkodik hozzá, hogy a fodrászat vezetője nyírja a kisfiát.

@nypost World’s most spoiled toddler sucks on solid #gold ♬ original sound - Nick Pinsel

Az anya bízik abban, hogy sosem kell abbahagynia fia kényeztetését, bár azzal is tisztában van, hogy fia leendő felesége nem biztos, hogy örülni fog az anyai túlszeretésnek.