Teherbeesés

Jennifer Aniston először vallott az IVF-es küzdelmeiről

Jennifer Aniston azokról a nehézségekről beszélt, amelyekkel szembe kellett néznie, amikor próbált teherbe esni.
2022. November 20.
Jennifer Aniston
Kép forrása: Steve Granitz/Contributor/Getty Images

Jennifer Aniston a decemberi Allure magazin címlapinterjújában elmesélte, hogy a harmincas évei végén és a negyvenes éveiben nagyon nehéz dolgokon ment keresztül, amikor próbált teherbe esni, amiről a nyilvánosság nem tudott.

„A találgatások sok-sok éven át… Nagyon nehéz volt. IVF-en mentem keresztül, kínai teákat ittam, amit csak akarsz. Mindent beleadtam” – mondta el az Allure magazin interjújában, amit a HuffPost szemlézett. „Bármit megadtam volna, ha valaki azt mondta volna nekem: »Fagyaszd le a petesejtjeidet. Tegyél magadnak egy szívességet.«. Csak nem gondolsz rá. Szóval itt vagyok ma. A hajó elment.”

Beszélt a média akkori dühítő találgatásairól is azzal kapcsolatban, hogy milyen, hogy néz ki a teste, és vajon terhes-e. Ez a düh késztette arra is, hogy 2016-ban ezzel kapcsolatban írjon egy véleménycikket a HuffPost-nak. 

„Úgy gondoltam, hogy ezt meg kell írnom, mert annyira őrjítő, és nem vagyok annyira emberfeletti ezen a ponton, hogy ne engedjem, hogy ez átjárjon és fájjon” – mondta az Allure-nek.

Beszélt azokról a hamis narratívákról is, amelyek arról szóltak, hogy azért nem lett gyereke, mert „önző”, és csak a karrierje érdekli.

„Isten ments, hogy egy nő sikeres legyen, és ne legyen gyereke” – fogalmazott Aniston.

Aniston elmondta, hogy nagyon sok évet töltött azzal, hogy védje az IVF-ről szóló történetét. „[A világ] olyan narratívákat kreál, amelyek nem igazak, úgyhogy akár el is mondhatom az igazat” – mondta az interjúban, és hozzátette, hogy már nincs mit titkolnia.

A sztár elmondása szerint most jobban érzi magát, mint valaha, és hálás a kihívásokért, amiken keresztül ment, mert „soha nem lett volna azzá, akivé válnia kellett”.

Forrás: huffpost.com