Teherbeesés

Serena Williams elmondta, miért nem árulta el kislányának rögtön, hogy babát vár

A sportoló lánya nem sokkal azelőtt tudta meg a hírt, hogy kis testvére érkezik, hogy szülei nyilvánosan bejelentették.
2023. Május 06.
Serena Williams (Fotó: David M. Benett/Contributor/Getty Images)

Ahogy arról a Gyerekszoba.hu is beszámolt, Serena Williams és férje, Alexis Ohanian második gyermeküket várják, amit a sportoló a hétfői Met-gála előtt jelentett be.

Williams a napokban azt is elárulta, hogy ötéves kislánya, Alexis Olympia is csupán a nyilvános bejelentés előtt tudta meg, hogy hamarosan nagy testvér lesz – ennek pedig egy egyszerű oka volt.

„Olympia jelenleg nem tudja, hogy várandós vagyok, így a nagy leleplezés a Met-gálán lesz. És mielőtt elindulunk, elmondom Olympiának” – mondta el Williams egy videóban, amit Instagram-oldalán tett közzé. „Azért nem mondtam el neki, mert nem tud titkot tartani” – magyarázta a felvételen a sportoló.

 

A hírt, hogy bővül a családjuk, szintén közösségi oldalaikon jelentette be a házaspár, egy-egy képes poszttal. „Annyira izgatott voltam, amikor Anna Wintour meghívott hármunkat a Met-gálára” – írta Williams képgalériájához.

 

Férje, Alexis Ohanian pedig Twitteren osztott meg egy bejegyzést, amiben ezt írta: „Mama&Papa szeretik ezt a szülőség-dolgot, ezért visszatérünk ehhez, és Olympia Ohanian lesz a legjobb nagy testvér – régóta kérte és imádkozott érte”.

 

(via today.com)