Terhesség

Így reagált a 6 fiús anyuka, mikor megtudta a 7. gyerek nemét

Márciusra várja az édesanya a hetedik gyermekét. Őszinte videó készült arról, hogyan fogadta a család a hírt, hogy milyen nemű lesz a születendő baba.
2022. December 15.
fiú vagy lány
(A kép illusztráció. Kép forrása: Getty Images)

Sarah és Tim Molitor, akik Modern Farmhouse Family blogjukon és közösségi oldalukon dokumentálják a mindennapjaikat nagycsaládként, márciusra várják hetedik babájukat, írja a People. A házaspárnak eddig hat fia született, a hetedik baba nemének felfedését pedig egy kedves és érzelmes Instagram-videóban is megmutatták.

A felvételen a pár és hat kisfiúk felsorakoztak a szobában, hogy konfetti ágyúkkal derítsenek fényt a legkisebb családtag nemére. A család reakciója igazán emlékezetesre sikerült, üdvrivalgásban és ugrálásban törnek ki, amikor megtudják, hogy a baba lány! Sarah közben lehuppan a földre, miközben a legkisebb fiát fogja a kezében, és egyszerre nevet és sír.

Az anyuka elmondta a portálnak, hogy nagyon izgatottak voltak és egészen addig azt gondolták, hogy a hetedik baba is fiú lesz. „A hét fiú annyira egyedi és különleges. Közvetlenül a konfetti előttig a szívünkben arra voltunk felkészülve, hogy ismét egy fiút várunk. Ezért ért minket akkora meglepetésként a rózsaszín” – mesélte.

Sarah beszélt arról is, hogy két nagy érzést dolgozott fel, amikor rájött, hogy végre egy kislánnyal bővül majd a család. „Az első az, hogy már nem sokáig vagyok csak fiús anyuka, a második pedig az, hogy lányom lesz! Az érzelmes elárasztottak, és remegtem a meglepetéstől! Megdöbbentő volt, de egy annyira kedves és váratlan ajándék!” – tette hozzá.

De a legizgatottabbak így is a kislány bátyjai, akik egyfolytában a kistesóról beszélnek, és az újdonságokról, amiket majd megtapasztalnak.