Terhesség

Az 5 legkreatívabb megoldás a baba nemének közlésére

A gender reveal avagy a születendő gyermek nemének látványos leleplezése, hihetetlen népszerűségnek örvend a leendő szülők és a közösségi média lelkes felhasználóinak körében.
2019. Március 12.
Kreatív megoldás a baba nemének közlésére

S míg korábban leginkább egy torta felvágásával, vagy egy-egy lufi kipukkantásával derült fény arra, hogy a kismama kislányt vagy kisfiút hord-e a szíve alatt, manapság már egyre elképesztőbb ötletekkel rukkolnak elő a kreatív szülők. Összegyűjtöttük nektek az öt legkülönlegesebb leleplezést.

Plusz egy bébi

A kaliforniai Fortin házaspár a jól bevált dobozos-lufis leleplezésbe tett egy “kis” csavart, amire senki sem számított. Desiree és Ryan számára a gyermekáldás sajnos sokáig váratott magára, s mivel természetes úton nem lehet gyermekük, ezért mesterséges megtermékenyítéssel próbálkoztak.

Amikor kiderült a várandósság és az, hogy egyből ikrek érkeznek a családba, a páros úgy döntött egy egészen aprócska információt elhallgat a család és a barátok elől. Nem csoda hát, hogy örömkönnyek és ováció fogadta a harmadik lufival teli doboz felbukkanását.

Az internet legkreatívabb leleplezése

Amikor Taylor és Heidi Calmus megtudta, hogy úton van várva-várt második gyermekük, érezték, hogy ennek örömére, valami nagyot és emlékezeteset kell alkotniuk. Így született meg az a közel 2 perces elképesztő mutatvány, melynek végén fény derül a kistestvér nemére. Az apuka és legjobb barátai három napon keresztül dolgoztak azon, hogy felépítsék a különös szerkezetet és biztosítsák, hogy a folyamat zökkenőmentesen lemenjen.

A nyári terhesség előnyei

A vízipisztolyos leleplezés igazán érdekes megoldás lehet, ám mindenképp jó idő szükséges hozzá. Ha szeretnéd, hogy a vendégsereg is aktív részese legyen a nagy pillanatnak – és ne csak passzív szemlélői,- akkor fogd őket munkára, ahogy azt Sherly és párja is tette. A lány nővérei voltak a beavatottak, csak ők tudták a baba nemét. A vízipisztolyokat aranyra festették, hogy ne látszódjon a bennük levő folyadék színe és a vendégek azokkal lőttek a fehérbe öltözött házaspárra. Jópofa nem?

Leleplező karácsony

Ahogy a nyári babavárásnak és bejelentésnek, úgy természetesen a télinek is megvannak a maga előnyei és lehetőségei. A nagy hír közlését, akár össze is kötheted egyik legfontosabb ünnepünkkel és a megfelelő színű égősort a karácsonyfára csempészve egy gombnyomással felvillanyozhatod a szeretet ünnepét, pont, ahogy a videón látható család is tette.

Az igazán nagyravágyóknak

Az önkéntes tűzoltó páros, Chandra Hollinger és Brad Williams mert igazán nagyot álmodni. Úgy vélték, nincs annál tökéletesebb módja annak, hogy leleplezzék születendő gyermekük nemét, mint az, hogy egy tűzoltóautó tetején állva, színezett vízsugárral írják az égbe a hírt. Lenyűgözték a családot, a barátokat, kollégákat sőt az egész várost is, ugyanis bejelentésükkel még a helyi hírekbe is bekerültek.

Kapcsolódó cikkeink: