Terhesség

Egy New Hampshire-i kórház tizenegy dolgozója várandós egyszerre

Baby boom a kórházban!
2023. Május 20.
kismama
(Kép forrása: Getty Images)

A New Hampshire-i Wentworth-Douglass Kórház tizenegy dolgozója várandós egyszerre – egyikük a hónap elején hozta világra gyermekét. Kendal Towle, sebészeti nővér „dominóeffektusként” beszélt arról, hogy egymás után lettek várandósok a kórházi dolgozók, míg Serena Swanson aneszteziológus elmondta, hogy azzal viccelődtek, hogy „mi lehet a vízben” a kórházban, számolt be róla a Good Morning America, akik fotókat is osztottak meg a kismamákról.

Alexa Hayes aneszteziológus ápoló elmondta, hogy sok éve nem volt senki várandós az ott dolgozók közül, majd tavaly megszületett az ő lánya, utána pedig többen is várandósok lettek – köztük ő maga is, második gyermekével, akit szeptemberre vár.

Először Swanson kisbabája, Everett született meg május 9-én, majd várhatóan júniusban érkezik Jenny Miles ápoló gyermeke, míg Jen Jones ápoló júliusban hozza világra gyermekét. Towle, Emily Piche és Sasha Thomas ápolók augusztusra vannak kiírva. Három baba várhatóan szeptemberben érkezik majd, ketten pedig októberben.