Terhesség

Pokoli összeget szed el a bizonytalan szülőktől a névkonzulens

Tudtad, hogy van, aki rengeteg pénzért segít eldönteni, hogy hívják majd a kisbabátokat?
2022. November 16.
kismama neveket választ
Névadási trendek 2023-ban.

Babanevet választani izgalmas, de felelősségteljes dolog. Van úgy, hogy nem is juttok kompromisszumra. Nem meglepő, hogy erre a szülői bizonytalanságra is épült már vállalkozás, a névkonzulenseké.

Egy 33 éves amerikai nő, Taylor Humphrey már TikTok-oldalt is indított a babanevekkel kapcsolatban, videóiban trendekről és babanévadási divatról beszél. Persze rájött, hogy az ingyenes tanácsadásnál csak egy jobb van, ha mindezt pénzért teheti, ezért 2015-ben elindította vállalkozását.

Taylor az őt megkereső családok kulturális- és jellemvonásaira alapozott felmérést készít, majd ezalapján segít a szülőknek megtalálni a születendő gyerek megfelelő nevét.

Ez a munka nagyon jövedelmező, a Taylorral való beszélgetés és a megfelelő név megtalálása a baba számára 1500 dollártól (600 ezer forint) akár 30 ezer dollárba (12 millió forint) is belekerülhet. Eddig több mint 100 gyereknek adott nevet. Taylor először kérdőívet tölt ki a leendő szülőkkel, és az általuk adott válaszok alapján mélyíti el a kutatást. (VIA)

A kiemelt kép forrása: Getty Images