Terhesség

Már van 16 gyerekük, de már tervezik a következőt

Az amerikai házaspárnak már van 16 gyereke, de úgy tervezik, hogy megpróbálkoznak a 17. babával is.
2022. Március 07.
Már van 16 gyerekük, de még szeretnének

Patty Hernandez mindig is nagy családot szeretett volna, de nem gondolta volna, hogy ennyire megáldja az Isten – írja a Mirror nyomán a 24.hu. A 40 éves nő biztos benne, hogy újra teherbe fog esni. Az már most tudják, hogy a 17. babájuk neve is C betűvel fog kezdődni, ahogy az eddigi gyermekeiké is. Ha fiú lesz a Carter, míg ha kislány a Clair nevet fogja kapni.

Isten akaratát teljesítjük, és imádkozunk hozzá, hogy bővítse ki a családunkat, ha akarja. Mindig is nagy családot szerettünk volna, de sosem gondoltuk volna, hogy Isten ennyire megáld minket – nyilatkozta a nő a Mirrornak.

A saját takarítócégét üzemeltető Hernandez tavaly májusban adott életet 16. gyermekének, Claytonnak. Előtte egy riportot is forgattak a családról.

Az anya úgy fogalmazott, hogy az eddigi utolsó terhesség volt a legnehezebb várandóssága, de már akkor is úgy gondolta, hogy kész újabb gyereket is vállalni.

Nem egyszerű egy ekkora családot eltartani, már most is hetente nagyjából 141 ezer forintot költenek a gyerekek étkezésére, állami támogatást pedig nem kapnak.

Forrás: 24.hu