Terhesség

Pelenka kihívás terjed a neten

Az Amerikából (honnan máshonnan?) útjára indult "dirty diaper challenge", azaz "piszkos pelenka kihívás" nemrég hazánkba is beszivárgott és egyre több helyen üti fel a fejét.
2018. December 10.
Pelenka kihívás terjed a neten

Tápai Szabina kézilabdázó, akinek azóta megszületett második gyermeke, Milla, várandóssága végén a barátnői által szervezett babaváró bulin találta magát szembe azzal a sokkoló feladattal, hogy pelenkából kellett bébiételt ennie. Az első döbbenet és néhány oda nem illő, kicsúszott jelző után azért végül sikerült kiállnia a próbát. “Azért nem volt egy álom! Viszont nagyon vicces volt!” – írta Szabina az Instagram posztjában.

A Sebestyén Balázs által vezetett Rádió 1-es reggeli műsorban szintén egy hasonlóan “gusztusos” kihívással szórakoztatták a hallgatókat. Annyi különbséggel, hogy ők különböző fajta csokival kenték be a pelusokat és a műsorvezető társaival (Vadon Jánossal és Rákóczi Ferenccel) azon versenyeztek, hogy ki találja ki, hogy milyen márkáról van szó.

A Mónika show-ból ismert Erdélyi Mónika és kislánya, Molli is végigcsinálta a piszkos pelenka kihívást, melyet a Youtube csatornáján tett közzé.

Ti mit gondoltok róla? Belemennétek egy ilyen kihívásba egy babaváró bulin?