Trend

Családi mozifilmek, amiket már várunk a következő hónapokban

Összegyűjtöttünk néhány szupernek ígérkező mozifilmet a következő hónapokból, amiket érdemes lehet a családdal együtt megnéznetek!
2023. Február 27.
családi mozi
(Kép forrása: Getty Images)

Múmiák (Mummies, spanyol animációs film)

Várható bemutató: március 9.

Már nem is kell sokat várni erre a várhatóan nagyon szórakoztató animációs filmre, amiben a múmiák rejtélyes világukban élik sajátos életüket, elzárva az élők világától. Azonban amikor egy régész valahogy megtalálja a királyi jegygyűrűt, egy különös csapat a keresésére indul, és követik az élők világába.

Az már az előzetes alapján is egyértelmű, hogy a múmiák felbukkanása a mai világunkban okoz majd némi kalamajkát… Kisebb és nagyobb gyerekekkel is biztosan remek közös családi program lesz!

Super Mario Bros.: A film (Super Mario Bros. The Movie, amerikai-japán animációs kalandfilm, vígjáték)

Várható bemutató: április 6.

Az egyik legismertebb videójáték, a Super Mario Bros. alapján készült látványos animációs mozi humoros és kalandos családi filmnek ígérkezik. Azok, akik a játékot is ismerik és szeretik, Mario-n és testvérén, Luigi-n kívül más ismerős karaktereket is felfedezhetnek a filmben: többek között szerepel benne Peach hercegnő, Toad, Donkey Kong, Cranky Kong, Bowser, Kamek vagy Spike.

A kis hableány (The Little Mermaid, amerikai fantasy, musical, családi film)

Várható bemutató: május 25.

Számos Disney meséből készült már élőszereplős változat, többek között a Hamupipőkéből, A szépség és a szörnyetegből, Az Oroszlánkirályból, az Aladdinból vagy éppen a Mulanból.

A következő élőszereplős mozi az A kis hableány lesz, egy lenyűgöző vízi világban játszódó musical. Ha a többi élőszereplős Disney-t is szerettétek, érdemes lehet ezt is megnézni.

Elemi (Elemental, amerikai animációs vígjáték, kalandfilm)

Várható bemutató: június 15.

Nyár elején kerül a mozikba a különböző elemek – tűz, víz, föld és levegő – világában játszódó animációs film, az Elemi. Az elemek városában találkozik egymással a két főszereplője, a tűz elemű Parázs, és a víz elemű Örvény. Az Elemi előzeteséről nekünk az Agymanók is eszünkbe jutott, ezért már most nagyon várjuk!