Trend

Szuper csomagolós trükk egy anyukától, a gyerekek ruháihoz

Egyszerűbb lehet a becsomagolás az utazásra, ezzel a trükkel.
2023. Április 25.
anya bőröndöt csomagol
(Kép forrása: Getty Images)

Ha egy több napos kirándulásra vagy vakációra készültök, hasznos lehet a következő csomagolási tipp, amit @sierra.honeycutt nevű anya osztott meg.

Az édesanya módszere az, hogy nagyobb méretű, lezárható, többször használható zacskókat címkéz fel az utazás napjaira, a gyerekek ruháinak. Ezután minden zacskóba bekerülnek a fehérneműk, a pizsamák, a felsők és nadrágok, és nála kiegészítők is.

A bőrönd egyik oldalába vegyesen kerülhetnek holmik, a másik oldalra pedig a zacskókat pakolja be az édesanya, és cipőket. Az ő bőröndjében a középső, cipzáras részt az utolsó pillanatban bekerülő dolgoknak tartja fenn.

 

Sierra megjegyezte, hogy ő akkor alkalmazta ezt a módszert, amikor a kisgyermeke először ment nélküle valahova, de hasznos lehet ez a tipp egy családi úton is, hogy a gyerekek ruhája előre össze legyen válogatva minden napra. Szintén jó lehet, ha például a nagyszülőkkel vakációznak néhány napot a kicsik, vagy táborba mennek a nagyobbak. De természetesen a felnőttek ruháinak összecsomagolását is jelentősen megkönnyítheti, vagy segíthet abban, hogy ne akarjunk túlságosan sok holmit feleslegesen bepakolni.

A videó alatt több hozzászóló megköszönte a szuper tippet, amit maguk is ki fognak próbálni. Az egyik édesanya pedig hozzátette, hogy ő akkor csomagolt így, amikor a lánya egyedül ment táborozni, és ez a módszer jelentősen megkönnyítette a dolgokat gyermeke számára.

Az egyszerűbb csomagolás mellett még van néhány dolog, amivel megkönnyítheted az utazási előkészüelteket és az utat, ha kisgyermekkel mentek nyaralni. Ehhez adtunk néhány tippet egy korábbi írásunkban!

(via mother.ly)