Trend

Ötletes csomagolós trükk lett népszerű

Különösen népszerű lett TikTok-on egy hasznos csomagolási tipp az utazásra.
2023. Július 30.
bőrönd
(Kép forrása: Getty Images)

Több édesanya videója is nagyon népszerű lett a TikTok-on, akik ugyanazt a csaomagolós-rendszerezős tippet osztották meg, amihez csupán egy ajtóra lógatható, rekeszes/zsebes cipőtárolóra van szükség.

Az egyik édesanya, aki TikTok-on @jade.oneal néven regisztrált, úgy mutatta be videójában a tippet, hogy ő kisbabájának csomagol a cipőtároló segítségével az útra: minden zsebbe ruhaszetteket, strandruhákat vagy pizsamákat tesz, a maradék rekeszekbe pedig babaápolási holmikat, mint a törlőkendő vagy a pelenka. A videóban elmondja, hogy a tároló ezután összehajtva mehet is a bőröndbe, és a szálláson egyszerűen csak fel kell akasztani az ajtóra, így minden kéznél lesz, és nem kell a bőröndben kotorászni.

@jade.oneal The best baby travel hack if you’re traveling with a baby or kids 🙌 I bought a 2 pack of these over the door organizers off Amazon. I will pack my 4 year old’s outfits the same way for quick grab and go outfit and beach options on vacation. This really helps to not dig in a suitcase the whole trip and have everything ready to go. And as a bonus anyone can grab an outfit and help them get ready to go! Definitely try it for your next trip or vacation with your family. #travelingwithbabies #travelingwithkids #packinghack #momtipsandstricks #vacationwithkids #momtip #momhack #babytraveltips #babytravelmusthaves #babytravelhacks ♬ original sound - jade | mom + lifestyle

 

Egy @betterwithchardonnay néven regisztrált anya pedig úgy osztotta meg a tippet, hogy elmondta, hogy kipróbálta a vírusossá vált „csomagolós hack-et”, ami tényleg nagyon jól működik. Ő úgy rendezte el a ruhákat a tárolóban, hogy a két gyerekének melyik napra mit csomagolt – az alsó részét pedig fel tudja használni más ruhákhoz vagy szükséges holmikhoz.

 

Azt nem tudni pontosan, hogy kitől ered a trükk, ki osztotta meg először, de annyi biztos, hogy a videók kommentjei alapján sokaknak tetszik ez az ötlet.

(via nypost.com)