Család

Százkettedik születésnapjukat ünnepelte egy ohiói ikerpár

Nagy családi körben ünnepelték közösen a születésnapjukat.
2024. Szeptember 19.
(Kép forrása: Getty Images)

(Kép forrása: Getty Images)

Marilyn Wright és Madelyn Casper egypetéjű ikertestvérek, akik nagy mérföldkövet ünnepeltek nemrégiben családjukkal és barátaikkal: a százkettedik születésnapjukat. „Ikrek 102 évesen – nem hiszem, hogy ez minden nap megtörténik. Arra gondoltunk, hogy ezt az alkalmat igazán meg kell ünnepelnünk” – idézi Casper fiának az ABC-hez tartotó WTVG-nek adott nyilatkozatát a Good Morning America.

Az évek során az ohiói Toledo-ból származó ikertestvéreknek saját családjaik lettek, mindketten édesanyák, kettejüknek összesen tizenhárom gyereke született. De eközben is közel maradtak egymáshoz, Casper szerint ő és testvére olyanok, mint „két borsó egy héjban”.

„Ugyanúgy gondolkodunk. Még akkor is csináltunk dolgokat, amikor nem ugyanabban a városban laktunk” – mondta Wright a WTVG csatornának, ahol videót is osztottak meg a testvérekről. „Telefonáltam, és azt mondtam: »Madelyn, éppen csináltam egy fasírtot. Bárcsak itt lennél«. Amire azt mondta: »Én is készítettem egyet«” – tette hozzá.

Julie Fox, Wright egyik gyermeke elmondta a csatornának, hogy családja szerencsésnek érzi magát, hogy együtt ünnepelhetik a születésnapot. „Nagyon áldottnak érezzük magunkat, hogy mindketten velünk vannak, és mindketten igazán jó egészségnek örvendenek – nem csupán szellemileg, hanem fizikailag is” – mondta Fox.

Az ikrek születésnapi üzenete másoknak az, hogy legyenek kedvesek.