Család

Amanda Seyfried megosztotta, melyik híres szerepéért rajong a kislánya

A színésznő édesanyja mutatta mega filmet a hétéves lányának, amiért most rajongani kezdett.
2024. Szeptember 27.
(Fotó: Stephane Cardinale - Corbis/Contributor/Getty Images)

(Fotó: Stephane Cardinale – Corbis/Contributor/Getty Images)

Amanda Seyfried-et a Best Friends Animal Society gálán kérdezte a People, és a színésznő a lappal megosztotta azt is, hogy hétéves lánya, Nina nagy rajongója lett karrierje egy híres filmjének, a Mamma Mia!-nak. „A lányom odáig van érte” – nyilatkozta.

„Az édesanyám mutatta meg a lányomnak, és a lányom most odáig van érte, és hát hétéves, második osztályos, és az összes barátja odáig van ért. Szóval most kezdenek Sophie-ként felismerni, ami egy kicsit furcsa, de nagyon gyönyörű” – fejtette ki Seyfried, aki mindkét Mamma Mia! filmben látható volt a szerepben. Azt is elmondta, hogy nem biztos benne, hogy lánya teljesen érti a filmet, de imádja azt. Sőt, nem is csak a 2008-ban megjelent első, hanem a 2018-ban bemutatott folytatásnak is a rajongója lett.

„Mindkettőt szereti, és azt szokta mondani: »Hallgathatnák most a Mamma Mia!-t?« Tegnap is így volt, és megkérdeztem: »Persze, melyiket, az egyet vagy a kettőt?«” – mesélt a People-nek a színésznő, akinek kislánya akkor éppen az elsőt választotta.

Seyfried és férje, Thomas Sadoski színész 2017-ben házasodtak össze. Kislányuk, Nina mellett van egy kisfiuk is, Thomas, aki hároméves.