Család

Kísértetiesen klassz ajándékötletek Halloweenre

Ki mondta, hogy Halloween alkalmából nem lehet ajándékot venni? Ha másnak nem, legalább saját magadnak szerezz be egy illatos meglepetést!
2024. Október 04.

„Újra itt a halloweeni kollekciónk, telis-teli para kreációkkal! Fedezd fel a habzó tökfejeket, a világító szellemeket, a pezsgő denevéreket, cukrosan édes radírokat, a félelmetesen bőrnyugtató tökös pakolásokat és a kísértetiesen kreatív halloweeni ajándékcsomagokat. És bár minden erőnkkel igyekszünk megfékezni a Lord Of Misrule által szabadjára engedett káoszt, próbáld ki bátran ezeket a hátborzongató lényeket, amíg mi megpróbáljuk elcsípni ezt az őrült tudóst, és visszaállítjuk az univerzum egyensúlyát” – adta hírül a közelgő Halloween alkalmából a fürdőbombáiról méltán híres Lush.

Kísértetiesen klassz ajándékötletek Halloweenre

Táncold ki magadból a félelmet a kényeztetően krémes, narancsos aromájú Dancing Skeleton fürdőbombával, éld ki gótikus fantáziáid a vérfagyasztó, vegán és tartósítószer-mentes Bat Arttal vagy számolj vissza halloweenig a Lush Countdown To Halloween ajándékcsomag segítségével!

Inkább magad állítanál össze valami izgalmasat?

A Lush halloweeni kollekciójában mindent megtalálsz, ami egy Boo Basket, azaz halloweeni ajándékkosár megtöltéséhez szükséges! Nézz körül, és fedezd fel a kísértetiesen kreatív ajándékötleteket! A kollekció termékeit már megtalálod a Lush applikációjában, üzleteiben és weboldalán.

12 fotó megtekintése