Család

Fulldokló kislányon segítettek a mentők Fejér vármegyében

A kétségbeesett szülők kérték a mentők gyors segítségét, miután kislányuk félrenyelt. A hívás Fejér vármegyéből érkezett.
2024. Május 03.
gyerekhez rohanó mentőautó

Friss Facebook-posztjában osztotta meg az Országos Mentőszolgálat, hogy a közelmúltban egy 10 év körüli kislány életét mentették meg a bajtársaik.

Mint írják, Fejér vármegyei otthonában nyelt félre, majd esett össze a kislány, akihez a szülei hívták a mentőket, gyors segítséget kérve. A mentésirányító azonnal több mentőegységet küldött a helyszínre, köztük mentőhelikoptert és gyermek-rohamkocsit is.

A kiérkező szakemberek rögtön megkezdték az emelt szintű életmentést, ami sikerre vezetett. A kislányt stabil állapotban, földi úton szállították kórházba.

A poszt alatt sorakozó kommentek kivétel nélkül pozitívak: egyrészt köszönetet mondanak és gratulálnak a mentésben résztvevő szakembereknek, másrészt gyors és teljes felépülést kívánnak a kislánynak.

Fejér vármegyébe kérték szülei a mentők gyors segítségét egy 10 év körüli gyermekhez, aki félrenyelt, majd összeesett otthonában. Mentésirányító bajtársunk azonnal több mentőegységet, köztük mentőhelikoptert és gyermek-rohamkocsit is a helyszínre riasztott. Bajtársaink emelt szintű életmentésbe kezdtek, ami az időben érkezett segítségnek köszönhetően végül sikerre vezetett és a gyermeket stabil állapotban, földi úton szállíthatták kórházba a mentők. Mielőbbi felépülést kívánunk, a mentésben résztvevőknek gratulálunk!

Nyitókép: Országos Mentőszolgálat – Facebook