Gyerek

Két tinilány is eltűnt Somogy vármegyéből

Zsanett 14, Jázmin 15 éves, mindketten a Somogy vármegyei Toponnáról távoztak ismeretlen helyre, keresi őket a rendőrség.
2024. Május 31.
eltűnt tiniket keres a rendőrség

A Veszprémi Rendőrkapitányság eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Fodor Zsanett és Csonnó Jázmin Katalin eltűnése ügyében.

A 14 éves Zsanett és a 15 éves Jázmin a Somogy vármegyei Toponárról ismeretlen helyre távoztak 2024. május 31-én, azóta hollétük ismeretlen, életjelet nem adtak magukról. Mint a police.hu oldalon írják, a felkutatásukra tett rendőri intézkedések eddig eredményre nem vezettek.

Fodor Zanett körülbelül 155 cm magas, vékony testalkatú, fekete vállig érő hajú, zöld szemű. Csonnó Jázmin Katalin körülbelül 152 cm magas, vékony testalkatú, vállig érő sötétbarna hajú, kék szemű.

A Veszprémi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható lányokat felismeri, tartózkodási helyükről vagy eltűnésük körülményeiről információval rendelkezik, jelentkezzen a Veszprémi Rendőrkapitányságon személyesen (Veszprém, Bajcsy-Zsilinszky Endre utca 2.) vagy hívja a 06-88-428-022-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, valamint a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

Nyitókép: police.hu