Baba

A feng shui tizenkét aranyszabálya a boldog párkapcsolatért

A gyerek születésével tényleg minden megváltozik. Szeretnéd, ha a szexuális életed újra kiegyensúlyozott lenne? Olvasd el a szakértő tippjeit!
2012. Február 07.

Minden orvos, természetgyógyász és feng shui mester egyetért abban, hogy az egészség egyik feltétele a jó alvás. Hálónk, ágyunk helyének megválasztásával, a megfelelő színek alkalmazásával és pár alapszabály betartásával sokat tehetünk egészségünkért és a harmonikus párkapcsolatért.

12 hálószoba tipp

– Ne aludjunk hosszú folyosó végén levő szobában, mert az a rossz energiák gyűjtőhelye.

– Ágyunk ne legyen az ajtóval szemben! Alvás közben fejünk, testünk ne nézzen az ajtó irányába! A legjobb, ha rálátunk az ajtóra, mert az biztonságérzetet ad.

– Az ágyunk közelében szabadon lévő gerendák, kiugró sarkok megzavarják a nyugodt pihenést, hosszú távon pedig fejfájást okozhatnak. Ilyenkor megoldást jelenthet az álmennyezet vagy a baldachin.

– Ne tegyünk súlyos képet, polcokat, csillárt az ágyunk fölé, mert hosszú távon megbetegítik azt a testrészünket, amely felett elhelyezkednek.

– Ne alkalmazzunk hideg színeket a hálószobában, mert az a kapcsolat kihűlését eredményezheti. Helyette válasszunk melegséget árasztó árnyalatokat! Érdemes kiszámolni guaszámunkat, s ennek megfelelő színű kiegészítőket, ágyneműt beszerezni, melyek erősítik energiáinkat.

– A háló legyen budoár, semmiképp sem sivár, színtelen és puritán helyiség! Amilyen a hálónk, olyan lesz párkapcsolatunk és szexuális életünk.

-Hálónk berendezésekor az esztétikum mellett arra is törekedjünk, hogy használata kényelmes legyen. Ne legyen túlzsúfolt, ne ütközzünk bele folyton nagyméretű bútorokba, amelyek a legnagyobb energianyelők.

– Ne a háló legyen a lakás legnapfényesebb pontja! A napsütés energiáival feltöltődött ágy nem engedi nyugodni a benne fekvőket.

– A matrac és a lepedő is legyen egy darabból, ne kettőből, mert utóbbinál az elválasztó energiák erősödnek fel.

– Ha lehet, kerüljük a tükröt a hálóban! Ha látjuk magunkat az ágyból is, nem tudunk majd nyugodtan aludni, megzavarja a testképünket, és olyan negatív párkapcsolati energiákat erősíthet fel, melyek egy harmadik személyt vonzhatnak kettősünkbe.

– Tegyünk ki olyan fényképeket, melyek párkapcsolatunk boldog pillanatait örökítik meg!

– Mindenhol tartsunk rendet! Ha a hálószobában rendetlenség van, a kapcsolatunk is rendezetlenné, kapkodóssá válik!

Kíváncsi vagy, hogy rendezd be a gyerekszobát? Korábbi cikkünket a témában itt olvashatod!

A cikk Szilvásy Judit fengsuj-szakértő közreműködésével készült.