Baba

A legviccesebb TikTok videó az anyaság valóságáról

Tökéletes smink, kipihent anya és baba, csillogó lakás és csupa egészséges étel. Nem, ez a videó nem erről szól, hanem az anyaság valódi arcáról.
2023. Február 08.
Fáradt anya ikrekkel a kezében
Kép: Getty Images

Sokszor érezhetjük frusztrálónak, ha olyan videókat, fotókat látunk, ahol az anyaság és a kisgyerekes lét csupa rózsaszín, puha, habkönnyű helyzeteket mutat meg. Tökéletes haj, ragyogó smink, csupa egészséges étel az éléskamrában, ahol minden címkével van ellátva, csillogó ruhák, éttermi minőségű reggeli. Bármennyi gyerek szaladgálhatna körülötte, ez őt nem zavarja.

Sok anya ilyenkor úgy érzi, valamit biztos rosszul csinál, ha másoknak ez ilyen könnyen és harmonikusan megy. Épp ez ellen próbál humorral harcolni a TikTok-ra feltöltött videóval egy édesanya, akik – persze túlozva kicsit – az anyaság valódi arcát mutatja meg.

„Néha kikötök itt, a TikTok anyák között. Amikor azt mondják, gyerünk, csináljunk müzlit reggelire és a semmiből előkapják a friss ételt, ami természetesen tökéletesen néz ki. Ahogy ők is tökéletesen néznek ki. Én viszont így.” A nő ekkor megmutatja magát: egy kapucnis pulóvert visel, túlméretezett rövidnadrággal amelyről elárulja, hogy valójában a férje boxeralsója. És azt is megmutatja, hogy nemhogy a sminkje, hanem a bőre sem tökéletes: „Szőrös az állam és pattanásaim vannak.”

Kislánya a háttérből azt mondja, éhes. Mire az anya: „Most nekiállok főzni, de ez időbe telik. Mennem kell betakarítani az összes gabonát a müzlidhez, egy perc az egész”.

Hozzáteszi, hogy nem gúnyolódni szeretne másokon, biztosan vannak tökéletes anyák, de ő nem az és csak szeretné megmutatni, hogy ilyen is van. „Szeretném, hogy mások is tudják, ma a zoknimmal töröltem fel a kiömlött tejet.” A kommentelők persze imádják a vicces videót.

Forrás: mother.ly