Baba

Amikor először öleled a szivárványbabádat, felbecsülhetetlen

Veszteség után újra teherbe esni felemelő és egyben félelmetes pillanat. Megrendítő születésfotó készült egy veszteség utáni kisbaba és anyukája első pillanatairól.
2018. Április 09.
Amikor először öleled a szivárványbabádat, felbecsülhetetlen

A Washingtonban élő Lila és férje szerettek volna egy harmadik babát is már meglévő két gyermekük után. 2015 decemberében végre meglátták azt a bizonyos két csíkot. “Mindketten izgatottak voltunk”- mesélte Lila a blogs.babycenter.com-nak. Egy héttel a pozitív terhességi teszt után Lila erős fájdalmat érzett és tudta, hogy valami baj van. Az orvosa megállapította, hogy méhen kívüli terhessége van.

“Annak ellenére, hogy szoros orvosi megfigyelés alatt voltam, sürgősségi műtétet kellett végrehajtani. Elvesztettük a babát. A szívem megszakadt, a férjem összetört, hiszen majdnem elvesztette a feleségét és a gyermekei anyját.

Lila újra teherbeesett és egy évvel később megszületett a szivárványbaba, Audrey Joy.

“Egy évvel a szörnyű veszteség után megtapasztalhattuk az élet legdrágább ajándékát, a kezemben tarthatom a legcsodálatosabb kincset, a kis szivárványbabámat.”

Laura Fifield washingtoni fotográfus készítette azt a megrendítő képet, ami Lila és Audrey Joy első pillanatait örökíti meg.

Kapcsolódó cikkeink szivárványbaba témában: