Baba

Anya jó nő – a strandon is!

Még itt a nyár, és lesz jövőre is. Sőt, reméljük, ősszel és télen is lesz alkalmad pompázni egy-egy wellnesshétvégén a vadonatúj, szexi és csak-te-tudod-milyen-praktikus fürdőruhádban.
2011. Augusztus 20.

Még itt a nyár, de lesz jövőre is. Sőt, reméljük, ősszel és télen is lesz alkalmad pompázni egy-egy wellnesshétvégén a vadonatúj, szexi és csak-te-tudod-milyen-praktikus fürdőruhádban. A titok: ezekben a dresszekben feltűnés nélkül szoptathatsz! Egyelőre csak külföldről megrendelhető modelleket találtunk. De lehet, hogy te ügyesebb vagy, keresgélj!

Nem a nagyié

Bár az övé is lehetett volna! Vagy akkor még polgárpukkasztónak számított a mini? Ez a rendhagyó retró úszódressz ápol, eltakar, roppant kényelmes, és állítólag lehetetlen kihízni. A feltűnés nélküli szoptatáshoz a mellrész átlapolt szabása segít hozzá. Egyszerűen fölhajtod a felső réteget, és mellre teszed a babát. Amikor nem szoptatsz, nem is látszik a különleges formatervezés.

Anya jó nő - a strandon is!

Pink tankini, nem csak Barbiknak

Romantikus, dögös és kényelmes. A széles szalag segít, hogy beállítsd az aktuális méretedre, így hátul szépen simul a testedre. Várandós-fürdőruhának is használhatod, az alsóját úgy tervezték, hogy ne szorítsa a növekedő pocakot. A különlegesen szabott felsőben feltűnés nélkül szoptathatsz.

Anya jó nő - a strandon is!

Sportosan elegáns

Ez a kék-barna párosítás, úgy látszik, tartja magát, és nem is baj – bár a nagyi szörnyet halna, ha meglátná. Az egyszerű szabású tankinihez jár egy külön felköthető szárong (nevezzük egyszerűbben strandkendőnek!). A finoman párnázott mellrész fölött kétrétegű a rugalmas textília, ennek különleges szabása teszi lehetővé a szoptatást.

Anya jó nő - a strandon is!

Klasszikus forma, rejtett értékekkel

Ha szereted a hagyományos szabásvonalat, hát igazad van, hiszen talán leginkább ez emeli ki nőies formáidat. A combnál magasan szabott, karcsúsított darab több színben is kapható. Mellrészénél egy függőleges rejtett nyílás segít a diszkrét szoptatásban.

Anya jó nő - a strandon is!

Gyorskaja az úszódresszben

Ebben a fürdőruhában az egyik legjobb a neve: Fast Food Swimsuit. Várandósan is viselheted, de utána is elkísér, akár évekig. A szoptatós korszakban nagy hasznát veszed, hiszen a mell alatti rész praktikus nyílást rejt. A vállpánt, a csípő két oldalán és a két mell között végigfutó zsinór állítható, így a fürdőruha minden körülmények között követni tudja az alakodat!