Baba

Ötletes módon jelentette be a férjének, hogy szülők lesznek, népszerű lett az erről készült videójuk

Nagyon ötletesen mondta el a férjének a szerzőnő, hogy kisbabájuk lesz, a leendő édesapa őszinte reakciójáról pedig felvétel is készült.
2023. Május 09.
(Kép forrása: @gabrielle_stone/TikTok)

Gabrielle Stone Amerikában ismert szerzőnő – aki az Eat, Pray #FML című könyvet is írta – ötletes és aranyos módon árulta el férjének, hogy kisbabájuk lesz, erről pedig felvételt is készített. A videó hamar nagyon népszerű lett, néhány nap alatt már 5,7 milliós megtekintést ért el TikTok-on.

Stone videójához azt írta, hogy húsz perccel azelőtt lett pozitív a terhességi tesztje, hogy férje hazaérkezett volna. Ezután az író gyorsan kitalálta, hogyan jelentse be a nagy hírt párjának: miután hazaért, rávette, hogy készítsenek együtt egy videót, egy új ”trend” alapján, amiben valaki gyorsan lebetűz egy mondatot, a másiknak pedig meg kell fejteni-e azt, hogy mi a mondat.

Néhány mondat után, mint például, hogy „Szeretlek.”, „A fű zöld.”, „A kutyáink Frank és Finn.”, végül Stone a ”játékban” elmondja az örömhírt: „Kisbabánk lesz.”. A férje, Taymour Ghazi miután megismétli a mondatot, őszintén megdöbben, és amikor felesége megmutatja neki a teszteket, először azt hiszi, viccel vele, majd az őszinte örömöt látjuk rajta, és utána meg is ölelgeti Stone-t. Az aranyos videó végén még nevetve hozzáteszi, hogy „szó szerint megfájdult az agya a betűzéstől”.

@gabrielle_stone I had found out 20 minutes before he got home on a test I was sure would be negative…didn’t have time for a cute set-up so here we are…🤣👶🏼🥳 #werehavingababy #pregnancyreveal ♬ original sound - Gabrielle Stone

 

A hozzászólók közül a gratulációk mellett többen kiemelték, hogy mennyire remek módja volt ez a baba bejelentésének, amivel mi is egyetértünk! Ha szeretnél ötletet meríteni a kreatív bejelentéshez, ebben a cikkünkben még találsz néhány aranyos vagy vicces tippet!

(via thebump.com)