Terhesség

Kreatív ötletek, hogyan jelentsétek be a baba érkezését

Aranyos, humoros vagy kreatív megoldást kerestek, amivel bejelenthetitek a babátok érkezését? Érdemes vetnetek egy pillantást a következő tippekre is, mert szuper ötleteket lehet meríteni ezekből a megoldásokból is!
2022. Február 23.
Kreatív ötletek, hogyan jelentsétek be a baba érkezését (Fotó: Getty Images)

A tradicionális

Az egyik legcsodálatosabb bejelentés az a hagyományos út, amikor egy ultrahangképpel adnak hírt a szülők a baba érkezéséről. Akár egy aranyos verset vagy idézetet is lehet hozzá mellékelni, illetve azzal együtt megosztani.

Kis hős érkezik

Egy kisméretű köpeny vagy maszk, vagy a szuperhősnek beöltözött testvér is üdvözölheti az érkező kis hőst – tesó esetén a szárnysegédet.

A bejegyzés megtekintése az InstagramonParty Bee Invitations (@partybeeinvitations) által megosztott bejegyzés

Cipőcskék

Ha egy aranyos bejelentési módot kerestek, vegyetek egy pár babacipőt, és fotózzátok le a család többi tagjának cipőivel együtt. Egyszerű, de annál imádnivalóbb ötlet!

Kreatív ötletek, hogyan jelentsétek be a baba érkezését

(Fotó: Getty Images)

Hamarosan a mozikban!

A baba érkezésének várható időpontjával szuper moziplakáthoz hasonló bejelentő fotót készíthettek. A főszereplők természetesen ti vagytok. Családi mozi, igaz történet alapján!

A bejegyzés megtekintése az InstagramonPrincess ? Sarah (@swtquek) által megosztott bejegyzés

Felkészül a harmadik/a negyedik/stb. játékos

Ha vérbeli gamerek vagytok, akkor ez a videojáték-témájú bejelentés lehet a tökéletes a számotokra! Egy body-val vagy egy kis táblával is üdvözölhetitek az új kis játékost!

Kreatív ötletek, hogyan jelentsétek be a baba érkezését

(Fotó: Parents.com via Amazon)

Az Erő legyen veled!

Ha egy igazi kis Jedit vár a Star Wars rajongó családotok, ez is egy nagyon ötletes módja az új generáció bejelentésének!

A bejegyzés megtekintése az InstagramonKimberly Zapata (@kimzap) által megosztott bejegyzés

Írjátok ki Scrabble-lel

Ha társasjáték-kedvelők vagytok, és kitüntetett helyen van nálatok a Scrabble, vagy valamilyen hasonló szókirakós játék, akkor ebből is kerekíthettek egy kedves bejelentést. Egyszerűen fogjátok a Scrabble táblát, és a betűkkel írjátok ki például a baba nevét és az érkezése várható idejét.

Kreatív ötletek, hogyan jelentsétek be a baba érkezését

(Fotó: Getty Images)

Kis varászlót várunk!

Ha Harry Potter rajongó a család, akkor ehhez méltóan is bejelenthetitek a kis varázsló érkezését. Nyomtassátok ki a Reggeli Próféta személyre szabott címoldalát hozzá!

A bejegyzés megtekintése az InstagramonJacie | Loyal Hufflepuff (@thewittyhufflepuff) által megosztott bejegyzés

A legjobb nagymama/nagypapa

Ha a leendő nagyszülőknek szeretnétek valamilyen maradandó emléket a nagy bejelentésről, készítsetek nekik egy-egy bögrét az új titulussal. Legközelebb kínáljátok őket ezekből kávéval vagy teával!

Forrás: parents.com