Baba

Bio-Oil Gél: forradalmian új termék száraz bőrre

Megérkezett Magyarországra is a száraz bőr hatékony ellenszere, a Bio-Oil Gél! Ez az olaj alapú gél klinikailag bizonyítottan helyreállítja, táplálja és kondicionálja a bőrt.
2020. Június 10.

A krémek és testápolók kb. 70%-a víz, amely semmilyen módon nem hasznosul a bőrben, míg a Bio-Oil Gél Száraz Bőrre mindössze 3% vizet tartalmaz, így szinte teljes egészében aktív.

Egy vizsgálatban, amelyet bőrszárazságban szenvedő felhasználók bevonásával végeztek, a résztvevők többsége azt mondta, hogy a gél hatékonyabb volt, mint bármi más, amit eddig a száraz bőrre alkalmaztak.

Regenerálja a szárazságtól berepedezett bőrfelületet, azonnali megkönnyebbülést és intenzív, tartós hidratáltságot biztosítva a bőr számára. Összetevői könnyen felszívódnak és védőréteget képeznek a bőrön, amely ellenáll a nedvességveszteségnek és helyreállítja a száraz bőr optimális, hidratált állapotát és a bőr természetes védekező képességét.

Bio-Oil Gél: forradalmian új termék száraz bőrre

Mit mondanak a hozzáértők?

A klinikai teszteken túl mindig érdekes, mikor első kézből hallunk véleményeket egy kozmetikumról.

Yesmissy bloggerének írása arról számolt be, mit történt bőrével a Bio-Oil Gél használata során:

“Körülbelül egy hetes használat után a termék rajongójává váltam. Azt hittem, egész életemben szenvedni fogok a száraz bőrömmel járó problémáktól és őszintén felszabadító volt az érzés, hogy ez a gond megoldódott. A bőröm sokkal lágyabb, feszesebb és hidratáltabb volt. Alig tudom elhinni, de a száraz bőröm helyreállt. Használata során fokozatos javulást tapasztaltam, a bőröm egyre puhább, egész nap hidratált marad és jelentősen simábbnak is látszik. Azt kell mondanom, hogy jobban bevált, mint bármely más hidratáló, amelyet korábban használtam. Valóban javította a bőröm állapotát, minden bőrszárazságtól szenvedőnek őszintén ajánlom.”

Claire Sebastião az angol All4women oldal bloggerének véleménye:

“Kipróbáltam az új Bio-Oil Gélt Száraz Bőrre (és imádtam)

Nagyon száraz bőröm van, már bőrgyógyásznál is jártam a problémámmal, Bio-Oil Gél Száraz Bőrre csodálatos hatással volt a bőrömre. Sima és rugalmas volt egész nap, megszabadultam a feszülő, húzódó, viszkető érzéstől.  Az 5 éves gyermekem sajnos örökölte a száraz, érzékeny bőrömet és a gél 2 nap alatt rendbe hozta száraz bőrének foltjait, sőt az enyhe ekcéma-foltokat is.”

Bio-Oil Gél: forradalmian új termék száraz bőrre