Baba

Címlapon mutatta meg kisbabáját, Blankát Dér Heni

Az énekesnő kislánya már kéthónapos.
2023. Szeptember 14.
(Fotó: Schumy Csaba)

Ahogy arról korábban a Gyerekszoba.hu is írt, Dér Heni és férje, Bakos Gergely második gyermeke, kislányuk júliusban közepén jött világra.

Az énekesnő most a BEST Magazin címlapján is megmutatta kislányát, és a lapnak adott interjúban a szüléséről is mesélt.

Ahogy a lapnak elmondta, Blankát egy héttel hordta túl az édesanya, viszont amikor a pici érkezett, az nagyon gyorsan történt, és mindössze negyedóra alatt jött világra. Az énekesnő felidézte, hogy otthon éppen lángost sütött, a tésztát gyúrta, amikor megindult nála a szülés. „Annyira hirtelen gyorsultak fel a dolgok! A kocsiban már 4-5 perces fájásaim voltak, de mire a kórház bejáratához értünk, már 2-3 percesek. Magamtól alig tudtam kiszállni az ülésből, majd miután Gergő kisegített, egyből mentünk a szülőszobába” – mondta el a címlapinterjúban. „(…) Tizenöt perccel később pedig a karomban tartottam a lányomat. Felfoghatatlan érzés volt. Egyszer csak ott volt velünk Blanka. Annyira felhőtlenül boldogok voltunk, de közben meg azt kérdezgettük, hogy történhetett ilyen gyorsan mindez. Nem kellett órákig vajúdnom, sőt arra sem volt idő, hogy felfogjam az egészet” – tette hozzá az énekesnő.

Az interjúban Dér Heni a testvérek első találkozásáról is beszélt, és arról, hogy két és féléves kisfia, Beni már most igazi nagy tesóként vigyáz a kishúgára. „Egy picit meg volt szeppenve, amikor meglátta. Előzőleg többször mondtuk neki, hogy nagyon óvatosnak kell lennie a kishúgával. De aztán megsimogatta, üdvözölte, mondta neki, hogy ő a bátyja. És annyira édes, mert tudja, érti, hogy nagy tesóként vigyáznia kell rá. De úgy is bánik vele, mint egy hímes tojással (…)” – mesélte a kétgyermekes édesanya.

Dér Heni azt is megosztotta a lappal, hogy férjével mindketten imádják, hogy van két gyerekük, mert mindig is nagy családra vágytak férjével. “És visszatérve még egy mondat erejéig a szülésre, mondta az orvosom, hogy ha tervezünk harmadikat – márpedig tervezünk –, akkor legalább most már sokkal elővigyázatosabbak leszünk, időben befekszem majd a kórházba, hogy ne kelljen útközben megszülnöm a gyerkőcöt. De ez tényleg a jövő zenéje, vagyis a lehetséges jövőé” – fogalmazott, és elmondta, hogy jelenleg kétgyermekes édesanyaként nem lehet elég hálás, hogy ez megadatott neki.

A teljes interjút a BEST Magazin legújabb számában lehet elolvasni.