Baba

Divattippek fiús anyukáknak

Nincs mese, a lányos anyukák jól el vannak kényeztetve. Azokban a boltokban, ahol hosszú sorokon keresztül válogathatnak a helyesebbnél helyesebb ruhák közül, jó, ha pár polc jut a fiúknak.
2011. Június 25.

Adunk pár tippet, ha esetleg még egymáshoz is öltöztetnéd a család tagjait.

Divattippek fiús anyukáknak

Egy cipőben járunk

Azt nem merném állítani, hogy a tornacipő a világ legegészségesebb viselete, de tény, hogy kényelmes és praktikus. Nagyobb márkák gyártanak azonos modelleket kicsiknek és nagyoknak.

Divattippek fiús anyukáknak

Egyforma ing

Nem vagyok híve annak, hogy a kicsiket minifelnőtteknek öltöztessük, de el tudom képzelni, hogy apa és fia ugyanolyan inget vegyen fel valamilyen ünnepi alkalomból – ez mindenképpen sármos.

Az alapötlet a Tommy Hilfigeré, de egy kis kutakodással biztosan összevadászható turkálóból, nagyobb áruházak ruhaosztályairól is az egymáséhoz hasonló szerelés.

Divattippek fiús anyukáknak

Kapucnisok rendje

Nyaraláskor, hűvös estéken finoman melegít ez a puha kapucnis póló. Pláne ha apa erős karja is átölel.Vagány, vicces és egyedi. Na jó, még anya is kaphat belőle egyet, hogy teljes legyen a kép.

Divattippek fiús anyukáknak

Két kicsi Brad Pitt

Ha a fiad megtűri a fején a sapkát, próbálkozhatsz “Brad Pitt-szereléssel” is, mert kétségtelenül ez a legmenőbb összeállítás.

Elméletileg könnyen beszerezheted a darabokat bármely nagyobb áruházban, ahol van férfi- és gyerekosztály is. Nem igazán nyári viselet, bár elképzelhető, hogy találsz vászonból készült darabokat is. Sármos és lehengerlő.

Divattippek fiús anyukáknak

Stílusos topánkák

És igen! A végére valami igazán egyedi. Már épp beletörődtem, hogy semmi valóban ötleteset nem találok a választott témában, már a cikket is leadtam, amikor este véletlenül ráakadtam erre a nagyon vagány szettre.A Milim kiscipők minden kétséget kizáróan elragadóan finomak, a lányfront szinte verhetetlenül erős, de most végre felbukkant ez az anya-fia cipőkollekció (felső képünkön).

A hab a tortán pedig ez a kisfiúcipővel harmonizáló gyűrű anyának!Tökéletes ajándék bármilyen alkalomra.Gyönyörű, eredeti, stílusos. Kérünk még!