Baba

Feladta munkáját a doktornő, most tinderes szerelmével és totyogós gyerekével járják a világot

Egy brit orvosnő elutazott Portugáliába bulizni, és megváltozott az élete. Azóta kisbabájával járja a világot.
2022. Május 13.

Jenna Carr csak a barátnőivel akart bulizni egyet Portugáliában, ám a hétvégi kiruccanás kicsit másképp alakult, mint tervezte. A 33 éves orvosnő ugyanis úgy döntött, marad még pár napot, hogy megnézze Algarve városát is, amihez a Tinderen keresett partnert.

Így ismerkedett meg az építőmérnök Joaóval, akivel annak rendje és módja szerint egymásba szerettek és azóta közös kisfiuk, Leo is megszületett. Arra is rájöttek, hogy mindketten imádnak utazni, így kiléptek munkahelyükről és utazgatnak, illetve elindítottak egy weboldalt, amely olcsó utazási ajánlatokat gyűjt össze.

A világjárásukban a kisbaba sem akadályozza őket, Leót ugyanis az első perctől mindenhová vitték magukkal. Kéthetesen már együtt repültek Portugáliába, a kisfiú végigaludta a repülőutat.

A bejegyzés megtekintése az InstagramonThe Travel Mum ? (@thetravelmum) által megosztott bejegyzés

“A múlt hónapban 6000 fontot (2,7 millió forint) kerestünk a weboldalunkon, és rájöttünk, hogy mindent megtehetünk, amit korábban, még a babával is. Nem kell unalmas életet élnünk ahhoz, hogy ellássuk őt” – mondta a Daily Mailnek Jenna.

Mivel volt jegyük a Glastonbury Fesztiválra, számukra nem volt kérdés, hogy elvigyék Leót, aki 12 hetesen vélhetően a legfiatalabb fesztiválozó volt.

Ezután Leóval elkezdték bejárni a világot, előbb Ciprust és a görög szigeteket, valamint Olaszországot fedezték fel, majd átutazták az Egyesült Államokat – egy gyors kirándulással a Bahamákra – és New Yorkban végeztek.

Idén már voltak Olaszországban és tervben van egy utazás Japánba is. Mindezt a weboldaluk bevételéből fedezik, ami nem jött volna létre, ha Jenna nem utazik el arra a csajbulira Portugáliába.