Baba

8 igazán különleges név márciusi babáknak

A névválasztás sokszor komoly próbatétel elé állítja a szülőket, a tavaszi, egész pontosan a márciusi babáknak azonban mutatunk néhány olyan nevet, ami telitalálat lehet! A fiúnevek között egy egészen meglepőt is találsz majd!
2023. Február 28.
Kislány tavaszi virágok között

Ha olyan nevet kerestek a márciusban érkező kislányotoknak vagy kisfiatoknak, ami valamilyen módon kifejezi, hogy a tavasz első hónapjában látta meg a napvilágot, vagy utal arra, hogy milyen pozitív tulajdonságokkal rendelkezik születési hónapjából adódóan, itt megtalálhatjátok a befutót!

Ilyen, aki márciusban született

A márciusban született embereket igazán jólelkűnek és tisztaszívűnek tartják, akik felnőttként is megőrzik gyermeki ártatlanságukat és kíváncsiságukat. Meglehetősen romantikusak, az érzelmek könnyen hatalmukba kerítik. Akit megszeretnek, azt örökre a szívükbe zárják, ha mégis csalódniuk kell, az nagyon mélyen érinti őket.

Szívesen álmodoznak, fantáziájuk határtalan, és a kreativitásuk is kiemelkedő. Kissé szégyenlősek, az átlagnál nehezebben kötnek barátságot másokkal, sokkal fontosabb számukra a kapcsolatok minősége, mint a mennyisége. Negatív érzelmeikről nem mindig tudnak könnyen beszélni, de ha érzik, hogy a környezetük odafigyel rájuk, megnyílnak és nem őrizgetik magukban a lehangoló gondolatokat. Ez sokat segít abban, hogy visszataláljanak önmagukhoz, és újra napfényes legyen a kedvük.

Nézzük, mely nevek állnak jól a tavasszal együtt érkező babáknak!

Gyöngyvirág felirat
8 fotó megtekintése
Gyöngyvirág felirat

8 igazán különleges név márciusi babáknak

Gyöngyvirág felirat
Napvirág felirat
Nárcisz felirat
Tavaszka felirat
Flórián felirat
Jácint felirat
Március felirat
Renátó felirat
Fotó megosztása:

Fotó: Getty Images