Baba

Így emlékezhetsz a szoptatásra örökké: tetováltasd magadra

Gondoltál már rá, hogy tetoválással örökíted meg a szoptatás csodáját?
2023. Január 29.
Tetovált karú anya szoptatja kislányát
Kép: Getty Images

Szoptatni – legalábbis kezdetben – nehéz, kimerítő és sokszor kisebb-nagyobb kudarcok övezik. De egyszer csak mi sem lesz ennél természetesebb, és amikor véget ér, bizony sokan meggyászolják. Ha szereted ezt a műfajt, gondoltál-e már arra, hogy emléket állítasz a szoptatásnak, kettőtöknek egy tetoválással?

A sok ébren töltött éjszaka tiszteletére…

A francia tetoválóművész, Virginie.B színes tetoválása egy édes éjszakai pillanatról.

 

Az anyák varázslatosak

A tetoválóművész Taryn McElvany portréja a gyermekét szoptató anyáról.

Egyszerűségében szép

Az alkar tökéletes választás egy szoptatást megörökítő tetováláshoz, hiszen valószínűleg épp ezen a testrészeden tartottad a babád, amikor szoptattad. Ahogy azt az Ina Aaltonen tetoválóművész által készített szoptatós tetoválás is mutatja, egy egyszerű illusztráció tökéletes választás.

Biztonságos a tetoválás szoptatás alatt?

A La Leche Liga ajánlása szerint érdemes legalább a gyerek első szülinapjáig várni a tetoválással, hogy a testnek biztosan lehetősége legyen a regenerálódásra. Ha nem szeretnénk kivárni a szoptatás végét a tetoválással, akkor gondosan válasszunk tetováló szalont, ahol minden nemzetközi előírást maradéktalanul betartanak. De lehetséges, hogy maguk a tetoválók biztatnak majd arra, hogy várj a tetoválással az elválasztódásig.

Forrás: romper.com/La Leche Liga