Baba

Ilyen mesés lett Harry herceg kislányának szülinapi tortája

Harry és Meghan esküvői cukrásza egy virágokkal díszített rózsaszín tortát készített Lilibet születésnapjára. Megkóstolnánk!
2022. Június 21.

Claire Ptak cukrász megmutatta, hogy milyen lett Harry herceg és Meghan Markle kislánya, kis Lilibet egyéves születésnapjára készült torta. Ugyanis Sussex hercege és hercegnéje felkérte az esküvői tortájukat készítő angol cukrászt, hogy készítsen édességet a lányuk, Lilibet első születésnapi partijára.

A londoni Violet Cakes cukrásza által közzétett fotón egy virágokkal díszített, rózsaszín torta látható, amelytől a királyi rajongók teljesen elolvadtak. Claire azt is elárulta, hogy ezúttal kifejezetten Lilibetnek szánt epres vajkrémmel vonták be a süteményt.

A bejegyzés megtekintése az InstagramonViolet Cakes By Claire Ptak (@violetcakeslondon) által megosztott bejegyzés

A Daily Mail szerint Harry és Meghan “szolid” kerti pikniket rendeztek a kis Lilibetnek a Windsorban, születésnapi tortával, lufikkal, játékokkal és piknikes harapnivalókkal. A pár erre az alkalomra kiadott egy új képet lányukról, amely a Frogmore Cottage kertjében készült. A születésnapján egy hivatalos fényképen látható vöröses tincsekkel, mosolyogva, halványkék ruhában, fehér masnival a hajában.

Harry és Meghan esküvőjének napjára Claire citrom- és bodzaízű tortát készített, négy részletben tálalva. 

A házaspár szóvivője azt nyilatkozta, hogy “hihetetlenül megérintette őket a számtalan születésnapi jókívánság lányuknak”, és lenyűgözte őket, amikor megtudták, hogy a vendégek 100 ezer dollárt (38 millió forintot) adományoztak Lilibet tiszteletére. A pénzt a World Central Kitchen, egy non-profit szervezet kapta, amely partnere a házaspár alapítványának. A szervezet Uvaldeban, Texasban és Ukrajnában nyújtott támogatást – mondta a hercegi pár szóvivője, aki nem nevezte meg azokat a családtagokat, akik részt vettek az eseményen.