Baba

Két hete szült, máris szépségversenyen indult a nyolcgyermekes anya

Sokan szörnyen felelőtlennek tartják, mások szerint csak önmegvalósít.
2024. Február 03.
szépségverseny
Fotó: Instagram / Ballerina Farm

Sokan bírálnak, mások dicsérnek egy amerikai anyát, aki mindössze négy héttel nyolcadik (!) gyermeke világra jövetele után elindult a Mrs. World amerikai szépségversenyen (ezt kimondottan háziasszonyoknak, családanyáknak rendezik).
A harminchárom éves, Utah-ban élő Hannah Neeleman természetesen az újszülöttet is magával vitte, plusz több segítőt is, hogy felléphessen Las Vegasban. A család természetközeli módon él, a közösségi oldalakon több millióan követik a mindennapjaikat. A Ballerina Farm oldalon azt is nyomon követhetjük, hogyan készült az anya a versenyre, miként zajlottak a sminkelések, öltözések – két ruha között babáját is megszoptatta.

A nő a New York Timesnak úgy nyilatkozott, nem szégyelli, hogy nem teljesen lapos a hasa, hiszen ez hozzátartozik a szüléshez. „Sokan vagyunk családanyák, nem hiszem, hogy rejtegetni kellene, hogy most szültem – tette hozzá az egykori balett-táncos.
Sokan úgy vélik, példát mutat, mások szerint azt valóban nem kellene szégyellnie, hogy nemrég szült, azt viszont igen, hogy nem a babája, és az ő nyugalma a legfontosabb számára.