Baba

Koraszülöttekért futnak éjszaka a Várban

Augusztus 1-jén kerül megrendezésre a Generali Night Run. Az esemény célja felhívni a figyelmet arra, hogy hány koraszülöttként született gyermek él mára teljes és boldog életet.
2020. Július 10.
Koraszülöttekért futnak éjszaka a Várban (fotó: Getty Images)

2020-ban hetedik alkalommal rajtol el a kivilágított, éjszakai fővárosban a Generali Night Run. A résztvevők összesen három táv közül választhatnak, a félmaratoni számra pedig a váltóban versenyzőket is fogadják.

A Generali Night Run augusztus elsején megrendezésre kerülő eseménye adománygyűjtésre ad lehetőséget, futóknak és családtagjaik számára. A befolyt összegből koraszülött mentéshez, koraszülött ellátáshoz szükséges eszközökhöz juthat az egyik klinika koraszülött osztálya.

Az esemény célja felhívni a figyelmet arra, hogy hány koraszülöttként született gyermek él mára teljes és boldog életet, sportol rendszeresen a koraszülött ellátás fejlesztésének és a koraszülöttekkel dolgozók támogatásának köszönhetően.

Ezen kívül a szervezők 100 egészségügyi dolgozó nevezését állják egyfajta köszönetképp az elmúlt hónapok kemény munkájáért.

Forrás: Aeffect Communications