Baba

Megható videó: ilyen az anyuka és a császárral született baba első ölelése

Nincs szükség szavakra ahhoz, hogy kifejezzük a végtelen szeretetet: ez a pár perce született kislány úgy öleli az anyukáját első közös videójukban, hogy azt képtelenség örömkönnyek nélkül végignézni!
2021. Június 11.

Egyik anyuka és apuka sem felejti el az első találkozást újszülött babájával, sokan mégis fontosnak tartják, hogy megörökítsék ezt a pillanatot és amikor kedvük tartja, visszanézzék. Brenda Coelho de Sauza és férje másokkal is megosztotta azt a videót, amin pár perce született kislányukat köszöntik – a császármetszéssel világra jött baba határtalan szeretettel öleli át az anyukáját, nehéz nem meghatódni őket nézve! 

A pici babákat és a szülőket már a babavárás alatt határtalan szeretet köti össze, s ez a kapcsolat csak még szorosabbá válik, amikor a kicsi megszületik. Brenda Coelho de Sauza kislánya, Agata ebben a videóban megmutatja, mekkora öröm az újszülöttek számára is az első találkozás. Miután Agatat kiemelték Brenda hasából, az orvosok odavitték a picit, hogy végre élőben is láthassák egymást, a kislány reakciója pedig mindenkit könnyekig hatott. Ez a videó is jól példázza, hogy a császármetszés is lehet meghitt, hiába kerül sor hasi műtétre.

Ebben a videóban minden benne van, amit szavakkal ki sem lehet fejezni. A kisbaba átöleli az anyukája arcát, megsimogatja, sőt egy ponton úgy tűnik, mintha még puszit is adna neki. Nem csoda, hogy szem nem maradt szárazon a szülőszobában, sőt azoknál sem, akik a világhálón bukkantak rá a felvételre. Az orvosok és az anyukát bátorító szülésznők, akik jelen voltak Agata érkezésénél, jó pár babát segítettek már a világra, de ilyen megható pillanatot soha nem láttak korábban, ők is örökre a szívükbe zárták Brenda és Agata első találkozásának képeit.