Baba

Megjelent a Kismama magazin!

Hogyan válassz óvodát a gyereknek? Hány császármetszés a biztonságos? Szabad-e a bölcsődében szoptatni? Az új Kismama magazinban megtalálod a kérdéseidre a válaszokat.
2013. Április 16.

Agyonhallgatott téma ma Magyarországon, hogy mennyibe is kerül a szülés. Kinek mennyit kell – és tényleg kell – adni? Összeállításunkban utánajártunk a magyarországi helyzetnek, az új trendeknek, változásoknak. Felmérést végeztünk olvasóink körében, hogy tisztábban láthassunk, ennek eredményét elolvashatjátok a magazinban. És természetesen a számokat is leírtuk, hogy pontos képet kapjatok, amikor nektek is dönteni kell.

Örök kérdés, hogy külön kiságyban vagy az anya mellett aludjon a gyerek. Altatási kisokosunkban korosztályokra bontva írtuk meg, hogy mi segíti a gyerek alvását, és hogyan tudod elérni, hogy minél előbb átaludja az éjszakát. Szeretnél visszafogyni a régi ruhádba? Akkor töltsd ki a tesztünket, és megtudhatod, hogy milyen diétát követve lehetsz a legeredményesebb.

Egy bölcsődést már ne szoptassanak! Ezzel a felszólítással fogadták egyik olvasónkat a körzeti bölcsődében. Utánajártunk, vajon mit szól ehhez a pszichológus, a bölcsődei vezető és természetesen maguk, az anyák.

A szobatisztaságot nem könnyű elérni, ezért megkértük szakértőnket, hogy adjon tippeket a pelusról való leszokáshoz. Könyveket, fórumokat is ajánlunk a témában, hogy minél gyorsabban eredményesek lehessetek, azt azonban ne feledd: erőltetéssel semmire se mész!

A lapszám sztárja egyértelműen Tamás atya, alias Száraz Dénes. A népszerű színész elmeséli, hogy miként készültek feleségével a szülésre, és hogyan élték túl az első bömbölős heteket. A férfiak véleményére más témában is kíváncsiak voltunk. Hárman mesélik el, hogy mi a véleményük a kisgyerek mellett dolgozó anyákról.

A Kismama átváltoztató csapata megint munkába lendült. Ezúttal a szerencsés kiválasztott Diána volt Balassagyarmatról. Dia úgy tervezi, hogy egy év múlva visszamegy a cégéhez dolgozni, ahol nagyon fontos a jó megjelenés. A fiatal anyuka rengeteg ötletet kapott, hogy miként frissítheti fel ruhatárát, hogyan sminkeljen, és milyen frizurát hordjon. A végeredményt nézd meg te is a legújabb Kismama magazinban!